ציפרלקס ועישון גראס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ועישון גראס
    לילך
    07/07/2011

שלום,

אימי הינה חולה אונקולוגית שמטופלת כחודש במריחואנה רפואית בשילוב עם טבק. בתקופה האחרונה סבלה מבלבול וחוסר זכרון אבל לא משהו קיצוני. לפני שבועיים לערך הרופאה רשמה לה ציפרלקס 10 מ"ג. חשוב לציין שאימי מעשנת סיגריות בשוטף. מס' ימים אחרי שהתחילה ציפרלקס החלפנו את ספק הגראס והמדריכה שבאה להדריך את אימי נתנה לה לעשן גראס נקי. מאותו יום במשך יומיים היא הייתה מחוקה לגמרי, לא במציאות בכלל. כמובן שהפסקנו את העישון. לצערי זה לא ממש עבר אלא דווקא החמיר. מאז היא פשוט זומבי, לא זוכרת כלום, לא מדברת, בקושי הולכת ואם עושה פעילות מלבד לבהות היא איטית. יש לה התקפי פרנויה והזיות שיש אנשים לידה וצעקות. היא מבינה שמשהו לא בסדר אבל לא מצליחה לצאת מזה.
    בשלושה ימים אחרונים עשו לה את כל הבדיקות האפשריות בכדי להבין מה קרה, כולל הורדה של מדבקת המורפין שהיא מקבלת באופן קבוע מזה חודשים וזריקה לניקוי הגוף מרעלים. נויירולוג, אונקולוג, פנימאי, פסיכיאטר כולם בדקו אותה ולאף אחד אין הסבר לתופעה.
    אנחנו חסרי אונים לחלוטין.... לא יודעים מה לעשות....
    האם שילוב של סיגריות ו/או גראס עם ציפרלקס יכול לגרום לתופעות אלו?
    מה אתם מציעים לי לבדוק עוד מאחר ואין לי שום רעיון נוסף.

תודה מראש
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ועישון גראס

הוספת תגובה

• ציפרלקס ועישון גראס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/07/2011

גראס,( לא רפואי) , יכול להוביל לעוררות, חרדה, והחמרה כללית. יש לשקול מבחינה רפואית הצדקה לשלב. ככלל אצבע, לא מומלץ ובטח לא גראס נקי ולא רפואי.

ד'ר יונתן דוידאור
    פסיכיאטר פסיכותראפיה
    פסיכיאטריה CBT פסיכותרפיסט
    http://davidor.co.il

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע למה שכתבת על העישון גרעס

אבי
    22/07/2014

חברה שלי גם מעשנת קבוע וגם לוקחת ציפרלקס אישפזתי אותה בוולסון כרגע ,היא סובלת מאותו דבר שעובר על אימך מה מצבה של אימך כעת מה אתה ממליץ לי לעשות ? היא תצא מזה? אני ממש לחוץ אשמח לעצה חשוב לציין שזה בדיוק אותם תופעות שעוברות על החברה שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו