מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס ועישון גראסלילך07/07/2011
שלום,
אימי הינה חולה אונקולוגית שמטופלת כחודש במריחואנה רפואית בשילוב עם טבק. בתקופה האחרונה סבלה מבלבול וחוסר זכרון אבל לא משהו קיצוני. לפני שבועיים לערך הרופאה רשמה לה ציפרלקס 10 מ"ג. חשוב לציין שאימי מעשנת סיגריות בשוטף. מס' ימים אחרי שהתחילה ציפרלקס החלפנו את ספק הגראס והמדריכה שבאה להדריך את אימי נתנה לה לעשן גראס נקי. מאותו יום במשך יומיים היא הייתה מחוקה לגמרי, לא במציאות בכלל. כמובן שהפסקנו את העישון. לצערי זה לא ממש עבר אלא דווקא החמיר. מאז היא פשוט זומבי, לא זוכרת כלום, לא מדברת, בקושי הולכת ואם עושה פעילות מלבד לבהות היא איטית. יש לה התקפי פרנויה והזיות שיש אנשים לידה וצעקות. היא מבינה שמשהו לא בסדר אבל לא מצליחה לצאת מזה.
בשלושה ימים אחרונים עשו לה את כל הבדיקות האפשריות בכדי להבין מה קרה, כולל הורדה של מדבקת המורפין שהיא מקבלת באופן קבוע מזה חודשים וזריקה לניקוי הגוף מרעלים. נויירולוג, אונקולוג, פנימאי, פסיכיאטר כולם בדקו אותה ולאף אחד אין הסבר לתופעה.
אנחנו חסרי אונים לחלוטין.... לא יודעים מה לעשות....
האם שילוב של סיגריות ו/או גראס עם ציפרלקס יכול לגרום לתופעות אלו?
מה אתם מציעים לי לבדוק עוד מאחר ואין לי שום רעיון נוסף.
תודה מראש
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס ועישון גראס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/07/2011גראס,( לא רפואי) , יכול להוביל לעוררות, חרדה, והחמרה כללית. יש לשקול מבחינה רפואית הצדקה לשלב. ככלל אצבע, לא מומלץ ובטח לא גראס נקי ולא רפואי.
ד'ר יונתן דוידאור
פסיכיאטר פסיכותראפיה
פסיכיאטריה CBT פסיכותרפיסט
http://davidor.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע למה שכתבת על העישון גרעס
אבי22/07/2014חברה שלי גם מעשנת קבוע וגם לוקחת ציפרלקס אישפזתי אותה בוולסון כרגע ,היא סובלת מאותו דבר שעובר על אימך מה מצבה של אימך כעת מה אתה ממליץ לי לעשות ? היא תצא מזה? אני ממש לחוץ אשמח לעצה חשוב לציין שזה בדיוק אותם תופעות שעוברות על החברה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)