דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!
    רוית
    11/07/2011

שלום רב,
    אני ובעלי נשואים כשנתיים, אוהבים מאוד מאוד, אך לא מסתדרים כלל.
    בגדול, היו מצידו בעבר מצבים שלא אלימות פיזית, מילולית. אני כבר לא יכולה יותר והחלטתי לבקש גט. תלונה במשטרה לא הגשתי מעולם. הוא אמר שייתן לי גט אם זה מה שארצה אך ימים ספורים לאחר מכן, לא הפסיק לבוא לבית הוריי (שם אני ישנה בימים אלה), להטריד, לחכות לי שאחזור מהעבודה, לדבר אל ליבי. הוא לא מרים את הקול או משהו. פשוט מתחנן לחזרתי הביתה. הוא שבור לחלוטין ואני ממש מרחמת עליו. אינני מכירה אותו כך וזאת משום שאני רצינית מתמיד בנושא הגט. הוא אבוד ואיבד את הצפון. לראשונה הוא "מנשק את הרצפה עליה אני דורכת" אך אין לי כבר אמון בו. עם כל הכאב, אני שלמה עם החלטתי אך מבינה ממנו שהוא פשוט ייתאבד. אין לו שום דבר משמעותי בחיים חוץ ממני וזאת אני אומרת בוודאות. מה שעושה את המצב להרבה יותר מסוכן. היום אני אמורה להיפגש עם העו"ד להתחיל בהליכי הניירת. אינני יודעת מה לעשות. אובדת עצות. מרגישה שמוטלת עליי אחריות לחייו. מה עושים? למי פונים? במי נעזרים? (אציין שיש לו גם נשק) אני מפחדת להגיש לו את הבקשה לתביעת גירושין בימים אלה. הוא פשוט אבוד ושבור שאין לי מי לתאר. אני חוששת מאוד! אנא עיזרו לי. לא ראיתיו ככה מעולם. הוא פשוט כל היום בוכה לי ונשבר כאילו עוד רגע יקבל התמוטטות נפשית. שבר כלי. מפורשות אמר שייתאבד. לא נראה לי שמדובר בטקטיקה. זה נראה יותר מידי אמיתי. מדובר באדם שלא קרוב למשפחתו כלל ואמר מפורשות שלא אכפת לו מכלום. רק ממני. האם רלוונטי אולי לפנות ליועץ הזוגי שהיינו מטופלים אצלו? נא עצתכם בפרטי פרטים באילו אמצעים יש לנקוט בנושא. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!!

הוספת תגובה

• דחוף!!! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/07/2011

יש לערב גורמי רווחה, פסיכיאטר מחוזי ואם יש עדות מיידית לחיי אדם- משטרה.
    אסור לך להתמודד עם זה לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפוס מוכר אצל גברים מתעללים

חברה
    14/07/2011

יקירתי,
    בעלך במצב קשה כי לקחו לו את שק החבטות הפרטי שלו ...
    אם הוא במצב נפשי קשה ומאיים בהתאבדות - שיפנה לעזרה מקצועית. את לא יכולה לעזור לו משום שאת חלק מהפתלוגיה האלימה שלו.
    אל תחזרי לשם בשום אופן כי זה יקרה שוב. אל תשלי את עצמך.
    השארי במקום מוגן ואמרי לו שיפנה לעזרה מקצועית.
    אולי לאחר טיפול ממושך ותוך היוועצות עם הגורמים המטפלים יהיה מקום לבדוק אם עדיין נשאר שם משהו.

בנוסף ולפי החוק למניעת הטרדה מאיימת - לאף אחד אין זכות להטריד אותך, לארוב לך ליד מקום מגורייך וכן הלאה, גם לא לבעלך, עם כל הכבוד. במידת הצורך, את יכולה להשיג גם צו הרחקה כנגדו מכוח חוק זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו