מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצובהנ11/07/2011
שלום רב
יש לי אח בן 32 כמעט מטופל בלאפונקס 650 ליום ואין שום שינוי במצבו ...
הוא כל היום במיטה עם סיגריות ואוכל זהו!!!!!!!! הבעיה שלו היא שהוא כל הזמן שואל שאלות האם יכול להיות שהרגתי " את השכנה שעלתה במדרגות?" האם יכול להיות שX כועס עליי בקיצור כל הזמן בלי הפסקה זאת הבעיה שלו! כל רופא הביא לו שם של מחלה קשה מאוד סכיזופריה וחלק טוענים ש-OCD מה שבטוח הגוף שלו מלאאאא בכדורים ושום דבר לא קורה הבחור נשאר אותו הדבר באותו מיטה עם אותם מחשבות מה אפשר לעשות? מהתיאור שלי איזה מחלה זאת בבקשה עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/07/2011אין אפשרות לאבחן מתיאור שיטחי ללא בדיקה מסודרת. יש לערב גורם טיפול, יש צורך לבדיקה פסיכיאטרית וכן אני מתרשם, על פי התיאור הנ''ל, שיש מקום לאזון תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נ12/07/2011יש רופא אתה יודע לאפונקס זה כדור שמקבלים רק אחרי בדיקות אחת לחודש.. שאלתי היא האם אין משהו שיכול לעצור את המחשבות האלה? אנחנו ממש רוצים לעזור אבל לא יודעים כבר מה לעשות, האם יש לך ניסיון עם מקרה כזה? האם יכול לעצור את המחשבות המוזרות האלו שלא מרפות ממנו ומאיתנו לרגע ? אפילו אחרי בדיקה אצל רופא הוא שואל אם הרופא יקח לו את הכסף של ביטוח לאומי וכו'
ד"ר האם אתה עובד עם כללית?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני אשמח לתשובה נוספת בבקשה
נ12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני אשמח לתשובה נוספת בבקשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור13/07/2011אני מכיר את התופעה.
יש צורך באיזון תרופתי לא פשוט ותוך מעקב צמוד.
אני מקבל רק פרטי.
ברכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ר08/08/2011האם זה כרוך באישפוז? מה הכוונה לא פשוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/08/2011לא בהכרח אשפוז, כל שינוי תרופתי, במיוחד בלפונקס דורש מעקב צמוד יותר וניטור תופעות לוואי, באם יש צורך בשינוי טיפול, לפעמים עדיף במסגרת אשפוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)