מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנאות מדבריםאלון11/07/2011
שלום.
כל חיי שאבתי הנאה מתשומת לב וממחשבות שאני יותר חכם מכולם, התנשאות קלילה והומור ציני עזרו לי לתפקד. נראה כי יש לי פחד רציני מאחריות או מלהיות רציני כך שאפילו התקשתי בלשמר מעגל חברתי שאיתו ההנאה לבלות בשעותי הפנויות. (יש לי לרוב רק חברים בודדים מכל מיני מסגרות אך לא יותר מאחד מכל מקום).
כעת כשאני בן 30 אני חש צורך עז להיות רציני ולמצוא עבודה רצינית אך אני מרגיש כי הדבר מציב אותי במאין דיכוי הרצון האמיתי שלי לעשות "שטויות", כי לא ממש פיתחתי תחביבים מהנים ואני מרגיש שאינני מכיר את עצמי כלל כאשר אני רציני, אין לי שום דרך לשאוב הנאה, אני כבר לא מרגיש חכם (חלק גדול מההנאה שלי הגיעה מהמחשבה שאני יכול לעשות הכל אבל עכשיו בגלל חוסר הרצינות אין לי אפילו תואר איכותי שיראה את ה"חוכמה" שלי).
התחלתי עבודה ממש משעממת בבנק שהרוב מבוגרים אחראיים ולמרות שזה טוב שאין אנשים בגילי כי לא הייתי יודע איך להתייחס אליהם כי אינני מכיר את עצמי כלכך)
האם לדעתך כדורי SSR יכולים לעזור בלפתח הנאות מתחביבים מסויימים, כי התחביבים הקודמים שלי נבעו יותר מהאמונה שאותו תחביב יגרום לי להיות מוכר בעולם כהכי טוב וכנראה שלא ממש נהנאתי מהעשייה עצמה.
יכול להיות שיש לי סוג מסויים של פחד שאינני נעול עליו, להיות רציני או להיות סתם אדם פשוט או פשוט פחד מהעולם כי אני די חולמני וממש קשה לי לזכור מה אני רוצה מבנאדם כאשר אני מדבר איתו, אז אולי בגלל זה כל חיי "קפצתי" לבדיחות שמפרות את הרצינות.
אני ממש אובד עיצות כי איני נהנה מכלום חוץ מחפירה עצמית תמידית של איך להפוך אותי ליותר דינמי ויותר פעיל, כי אני מפחד ללכת לאיבוד כבורג קטן במערכת.
אני יודע שאני צריך טיפול, ואני נמצא באחד, אך אשמח לדעת האם ישנם תרופות שיכולות לעזור לי לגלות את עצמי מחדש ולהפיק הנאות חדשות בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנאות מדברים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/07/2011היי ארז, אתה מציג קונפליקט פסיכולוגי, הטיפול הראשי חייב להיות פסיכוטרפיה, טיפול בשיחות, תרופות ניתן להוסיף על פי הצורך. לכן עדיף להיות במעקב פסיכיאטר אשר גם מטפל בשיחות וגם תרופות.
לפרטים לגבי טיפול בשיחות, אתה מוזמן לבקר באתר שלי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)