שינוי התנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגות
    אלדר
    13/07/2011

מוזר בעיני. אודה על תגובתכם.

אמי לא אחת שסובלת מעודף בטחון עצמי, ההיפך, תמיד רגישה, פגיעה מאד ואפילו יש לה נטייה לדיכאון קל. אך מתפקדת יפה בבית ובעבודה. לאחרונה, מדעת עצמה, אנו רואים שינוי אצלה. שינוי דרסטי. מאה שמונים מעלות. אגב היא בת 59. היא עושה כל דבר בכדי להרשים אחרים, להראות שהיא גיבורה ועושה את כל המאמצים לשווק את הכישורים שלה בכדי להרים להרגיש "שהיא שווה". פתאום בא לה מוזה לרכב על סוסים. לקחה מספר חברות, והלכו לרכב על סוסים שמעולם לא עלה סוס. בהתחלה מאד פחדה ובהמשך התגברה. והיא נהנתה מאד. וכל המשפחה הרימה גבה, כי כולם מכירים אותה בתור ביישנית, חסרת בטחון ופתאום לרכב על סוס?!. וממש בא לה לעשות דברים מה שמתאים לגברים לעשות. פתאום מראה לנו שיודעת לנהוג מהר על הכביש (ברור שהיא זהירה), אנו רגילים לראותה דכאונית, וחסרת בטחון ופתאום שינוי דרסטי. היא לא בטפול, ולא מרגישה צורך להיות בטיפול, פשוט החליטה לקחת את עצמה לידיים, וכל הזמן חוזרת על המשפט: "אני יראה לכולם מי אני, מה אני שווה, פעם אחת חיים," וכל הזמן מפתיעה אותנו מידי שבוע מחדש, עם רעיונות חדשות ומחפשת הרפתקאות. הרי היא מתקרבת ל-60. האם זה נורמלי? מה גורם לאדם להפוך את עורו? אני לא יודע אם להיות גאה בא, כי פתאום היא אמא אחרת, או שזה מראה על משהו שלילי,אולי איזה הפרעה. כי אני לא רגילים ולא מכירים אותה עם בטחון ויוזמות שלא היו לה מעולם. תודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי התנהגות

הוספת תגובה

• שינוי התנהגות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/07/2011

אכן יש לשלול בעיה אורגנית, בעיה מוחית פרונטלית, יש להתייעץ עם נוירולוג תחילה, לשקול הדמיית מוח.
    האם יש מצבים של מעשי שטות או חוסר אחריות ? מעשים שלא מקובלים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו