ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    ליטל
    18/07/2011

אני לוקחת ציפרלקס 10 מג לחרדה ודיכאון העלתי לכדור שלם לפני 4 ימים ואני מרגישה בחילות וסחרחורת מעין חוסר שיווי משקל כזה ובלילה אני מתעוררת הדופק מוא וזיעה קרה מעין התקף חרדה שעובר האם זה אומר שהכדור לא טוב לי?או שזה הסתגלות?מתי זה יעבור?ומתי ארגיש שיפור בחיי?יש לציין שלקח לי זמן עד שהיה י את האומ להתחיל בכלל בתרופה מסוג זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    18/07/2011

התרופה בהחלט יכולהלהתאים לך. לעתים התגובה מעט ימוגזמת כפיש את מתארת אולם זה תלי בעיקר ברמת החרדה ההתחלתחית שלך. בינתיים תוכלי לקחת תרופםת הרגעיה עד שתסתגלי לתרופה הזו.
    התופעות הללו יעברו תוך מספר ימים עד שבועיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ליטל
    19/07/2011

תודה על התשובה.ורציתי לשאול עוד שאלה בבקשה ....מתי מתחילה ההשפעה של הכדור מלקיחת הכדור השלם או מהרבע כי הבנתי שזה לוקח שבועיים עד לשיפור הדיכאון והחרדה?ומתי תופעות הלוואי עוברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו