תחושות לאחר העלאת מינון של וייפאקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות לאחר העלאת מינון של וייפאקס
    באטי
    19/07/2011

שלום,

התחלתי לקחת ויפאקס 75 XR לפני כשלושה חודשים עקב בעיות חרדה שהחלטתי סוף סוף לטפל בהן, השיפור בהרגשה ניכר מאוד אך עדיין החרדה "תקעה" אותי מלעשות כמה צעדים משמעותים שאני צריך לעשות כרגע בחיי.

לאחר התייעצות עם הפסיכולוגית והפסיכיאטר שלי הוחלט להעלות לי את המינון ל150, התחלתי עם המינון הזה לפני כ10 ימים ואינני בטוח שאני מגיב אליו טוב.
    אמנם אני עדיין מצליח לעשות דברים שלא הצלחתי לעשות לפני נטילת הכדורים אך בשבוע האחרון אני מרגיש שרמת החרדה וה"עצבים" שלי עלתה (אמש לא ישנתי שינה סדירה), ברמה שמזכירה לי קצת את איך שהרגשתי לפני שהתחלתי לקחת את הכדורים.
    אני תוהה האם זה משהו טבעי שקורה לאחר שמעלים מינון ואני צריך לחכות עוד קצת שיעבור זעם או שאולי העלאת המינון פשוט לא טובה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושות לאחר העלאת מינון של וייפאקס - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    21/07/2011

לא בדיוק.
    מינון של 75 מ"ג אינו יעיל לטיפול בהפרעות חרדה.
    עליית מינון לרמה יותר "נכונה" אמורה לתת לך מענה טוב יותר. לעתים יש תופעות לוואי של מתיחות ודריכות לאחר שמעלים את המינון אולם אלו חולפים עם הזמן או אפשר להעזר בכדור הרגעה בינתץיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו