מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון לאחר התקף פסיכוטי אחדדורית20/07/2011
שלום רב
יש לי דיכאון קשה שבא לאחר התקף פסיכוטי אחד או שניים
נטלתי בהתחלת הדיכאון ציפרלקס ולא עזר
עכשיו אני לוקחת וויאפקס(רק התחלתי)
שמעתי ממישהי שנתנו לה הורמונים וזה עזר לה מאוד נגד דיכאון
1.האם הורמונים יכולים לעזור נגד דיכאון? אם כן אלו הורמונים?
2. מה דעתך על טיפול בגריה חשמלית או גריה מגנטית? האם זה עשוי לעזור ?והאם יפנו אותי לאחד מהטיפולים במצבי
3. כיצד אוכל לקבל קנאביס רפואי נגד הדיכאון הקשה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון לאחר התקף פסיכוטי אחד - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי20/07/20111. טיפםול הורמונלי עובד רק כאשר יש בעיה הורמונלית. יתכן שהתכוונו לאלטרוקסין שעוזר במקרים מסויימים של דיכאון
2. טיפול בגריה מגנטית עובד בדכאון קל, אין מחקרים ספציפים על דכאון פוסט-פסיכוטי.
3. לא תקבלי קנביס רפואי. הוא לא מאושר לטיפול בדיכאון, ועצם העובדה שהיתה לך פסיכוזה היא קונטרה-אינדיקציה לטיפול בקנאביס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-גריה
דורית21/07/2011האם גם גריה חשמלית וגם גריה מגנטית שניהם טיפולים לדיכאון קל?
אם לא- איזה טיפול אני יכולה לנסות ע"מ להפחית את הדיכאון הקשה שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון פוסט-פסיכוטי
שמוליק21/07/2011שלום דורית.
גם אני עברתי אישופזים כפויים ואחריהם היה לי דיכאון. הדיכאון שלי נבע מחוסר היכולת לתפקד. חוסר היכולת לתפקד נבע מתופעות לוואי של התרופות האנטי-פסיכוטיות (זיפרקסה שייכת למשפחה הזו). תופעת הלוואי הקשה ביותר הייתה עייפות נוראית.
ההסבר שהרופאים נתנו לעייפות היה "סימפטומים שליליים של המחלה".
את הדיכאון שנגרם בגלל חוסר היכולת לתפקד הם הסבירו כ"דיכאון פוסט-פסיכוטי".
זמן קצר אחרי שהחלטתי להפסיק את הכדורים (כמובן בהדרגה), חזרתי לאיתני, והתיפקוד חזר, וגם הדיכאון הפסיק.
אם גם אצלך הדיכאון נגרם בגלל העייפות וחוסר היכולת לתפקד, אז פשוט תזרקי את הכדורים, כפי שאני עשיתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי ממהר לזרוק את הכדורים..
עמית24/07/2011שמוליק לפני שאתה נותן עצות כאלה חשוב שתזכור שכל מקרה לגופו.
אכן ישנם חולים שלא מסתגלים לטיפול התרופתי, אבל מרבית החולים אם לא יקחו את הטיפול התרופתי צפויים לחזור שוב ושוב לאשפוז.
בכל אופן לחות דיכאון אחרי אשפוז, בטח אם הוא ראשון או שני זה דבר טבעי וצריך לקבל את הדיכאון בהבנה אם כל הקושי שבדבר.
מכל הפתרונות הקיימים אני ממליץ על הקשה ביותר - פעילות גופנית מאומצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)