מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרפנאןאור22/07/2011
שלום, בן דודי בן 38, סובל מאו סי די וחרדות. לפני מס' חודשים הפסיכיאטר שלו המליץ על טיפול בכדורי פרפנאן וויפאקס. הוא לוקח כדור אחד של פרפנאן וכדור אחד של וייפאקס מדי יום. הוא מתלונן על עייפות יתר שנמשכת כל היום, הוא אף טוען כי נרדם באמצע היום וכן אין לו תיאבון לאכול והוא ירד במשקל בצורה משמעותית (כ 10 ק"ג) והוא שוקל היום 70 ק"ג וגובהו 1.70.
התופעות הללו מלוות בחוסר חשק לבלות/לצאת מהבית לפעילות שמעבר לעבודה, עייפות כרונית וכל זה משפיע כמובן על התפקוד שלו.
האם תופעות אלו מוכרות?
האם יש כדורים אחרים שמומלצים ללא תופעות הלוואי הללו?
אשמח לקבל ייעוץ לגבי טיפול אחר שלא כרוך בטיפול תרופתי על מנת לטפל בנושא החרדות ואו סי די.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפנאן - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/07/2011יש לברר את נושא הטיפול, בירור לחץ הדם, תופעות לוואי, יש לשקול להפסיק פרפאנן במקרים מסויימים, יש לברר זאת מול רופא המטפל אשר מכיר את הקליניקה טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפנאן
שמוליק24/07/2011שלום אור.
העייפות היא תופעת לוואי מוכרת של תרופות אנטי-פסיכוטיות בכלל, ושל פרפנאן בפרט.
אני לקחתי תרופות כאלה, קיבלתי בין היתר גם פרפנאן, ואין ספור פעמים החליפטו לי את התרופה, והעייפות הבלתי נסבלת נמשכה...
הרופאים אמרו שמדובר בסימפטומים שליליים של המחלה.
בסופו של דבר, זרקתי את התרופות האלה, וחזרתי לתפקד. כיום אני עובד במשרה מלאה.
אני מציע לזרוק את התרופה הזו, ולא לפחד מהאיומים של הפסיכאטרים שהוא עלול לקבל התקף פסיכוטי נוסף. עצם הפחד, יכול לגרום לכך, וחוץ מזה, בין כך ובין כך החיים בזבל, אז מה כבר יש להפסיד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)