מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת לוריוון ומעבר למודלאלי24/07/2011
היי אני בחור בן 30
לפני כחודשיים לקחתי תרופה שעשתה לי הרגשה רעה וקיבלתי התקפי חרדה ניתנו לי כדורי לוריוון ואני כבר חודשיים לוקח אותם במינון של כדורים ליום ולא מצליח להפסיק כל פעם שאני מנסה לרדת במינון מופיעות לי חרדות ולחץ חזק.
הלכתי לפסיכאטר שלי והוא אמר לי שזה פשוט התופעות גמילה של הלוריוון ונתן לי כדור בשם מודל לקחת 100 מג ביום וזה יעזור לי להיגמל מהלוריוון בקלות.
הוא אומר שאני יפסיק לקחת את הלוריוון לגמריי ויתחיל רק את המודל?
האם זה טיפול טוב האם זה יעזור לי להתמודד ביותר קלות עם תופעות הגמילה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
דניק24/07/2011בעקבות איזו סיבה התחלת לקחת כדורים בכלל?
כלומר מה גורם לך לחרדות וללחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלי24/07/2011נתנו לי תרופה הומאופתית שעשתה לי שבוע נוראי של סחרחורות ודופק גבוהה ותחושת עילפון ולא הבינו מה קורה איתי אמרו לי זה התקפי חרדה משהו שלא סבלתי ממנו מעולם ולבסוף זה התברר כתוצאה מהחומר הזה שכנראה אני רגיש אליו.
ואז מה שקרה שהמשכתי לקחת את הלוריוון מפחד שתחזור לי ההרגשה הנוראית הזאת ופשוט התמכרתי ולא מצליח להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחזור עוד קצת לאחור
דניק24/07/2011ותגיד לי למה נתנו לך תרופה הומופאטית?
סתם ככה לא הולכים להומופאט אלא אם כן משהו הפריע לך.
אז הפריע לך מה הייתה הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלי25/07/2011אני סובל מהתקררויות חוזרות מערכת חיסונית חלשה
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה.
דניק25/07/2011אין על מה.
תראה איני רופא בשום מובן אבל מניסיון אישי ומקריאה מרובה והגיון(שחבל שלא היה לי קודם)בוא אני אגיד לך מה אני חושב שיקרה אם תתחיל לקחת את כדור המודל.הפסיכיאטר יגיד לך לקחת את המודל במינון נמוך(או גבוה תלויי עד כמה תתלונן)אוליי במשך זמן מה תרגיש בסדר אבל בסופו של דבר אתה תחזור אליו ותגיד לו:"דוקטור יש לי שוב חרדות וגם תופעות לוואי מהכדור" אז הוא יעלה לך את המינון עוד יותר..ואז שוב תחזור ואז הוא יחליף לך את הכדור בכדורים כי עכשיו חוץ מחרדות יהיו לך עוד בעיות שהכדור יצר ואז אתה הופך למטופל לכל החיים ואתה לא רוצה להגיע למצב כזה.
אני חושב שכדי שתמצא דרכים אחרות כדי לטפל בחרדות שלך.
עדיף לנסות כל דבר לפני שאתה לוקח תרופות(במיוחד פסיכיאטריות).
נסה דברים כמו יוגה,מדיטציה,תאכל בריא,תעשה ספורט ויש עוד המון המון שלא עולים לי כרגע לראש כי אני עייף וכבר מת ללכת לישון חח.
זו דעתי ורק תדע שכל האינטרס שלי הוא למנוע ממך סבל,זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מה שאמרת טוב ויפה
אלי26/07/2011אבל להיגמל מכדורי הרגעה זה אחד הדברים הקשים שיש וברגע שאת מפסיק לקחת אתה מקבל חרדות ועצבים וזה בעצם תסמיני גמילה עד שהמערכת עצבים שלך חוזרת לעצמה זה סיפור מטיש ואני לא יודע איך לצאת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)