ריטלין אחרי טיפול בציפרלקס..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין אחרי טיפול בציפרלקס..
    דניאלה
    25/07/2011

היי, אני בת 26.
    טופלתי בציפרלקס במשך שלושה חודשים בערך וזה היה לפני שנה.
    האם כיום אני יכולה להשתמש בריטלין? הבנתי שזה אסור למי שסבל/ סובל מחרדה..

תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי דניאלה

אסתר
    26/07/2011

תנסי לקבוע תור במכון דרך מהות שנמצאים בסמינר הקיבוצים, היות ויש להם גם קבוצות וגם סדנאות הם יוכלו לעזור לך למצוא את הטיפול הנכון וגם לטפל בחרדות, האם את מטופלת לגביי החרדות? חשוב שלא תזניחי את הטיפול בריטלין שכן הסמיפטומים של הפרעת הקשב פשוט יחזרו בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. תשובה:

דניאלה
    26/07/2011

אף פעם לא סבלתי מחרדות ברוך השם, רק לפני שנה בערך כשעמדתי לפני מבחן ממש רציני וגדול וחשתי צורך להרגיע את עמצי אז נטלתי ציפרלקס למשך חודשיים.
    כיום אני שוב לפני מבחן גדול ולא מצליחה להתרכז וכל דבר קטן מסיח את דעתי ואני בקושי לומדת אליו.. השאלה אם מותר לי לקחת ריטלין כיום כשעברי ההסטורי מראה שכן סבלתי מחרדה כלשהי והיא טופלה..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. תשובה: - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/07/2011

יש לברר מה האינדיקציה לשימוש בריטלין, ניתן לפעמים להשתמש באדרונקס תקופה קצרה, יותר בטוח ועושה את העבודה לפעמים.
    בכל מקרה יש להתייעץ עם פסיכיאטר ולשקול תועלת מול סיכון, בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו