מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופת אבילפיימודאגת25/07/2011
האם תרופה זו יכולה להחליף ריספרדל הניתן לילד בן 5 + ריטלין LA 20 מ"ג ע"מ להפחית היפראקטיביות ואימפולסיביות ?
האם היא בסל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת אבילפיי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/07/2011התרופה תחליף מעולה לרספירדל, לא לריטלין.
בסל : למצבים פסיכוטים , לאחר ניסיון במספר נוגדי פסיכוזה אטיפיים.
יש לברר זאת מול פסיכיאטר מומחה בילדים ונוער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביליפיי כדאי לך להכנס
דניאל31/07/2011בבקשה אל תתיני לילד שלך את התרופה הזו. נתנו לי אותה לפני כחודש והתחילו לי דפיקות בראש ודופק מואץ,נתקעו לי המילים ונכנסתי במקרה לאינטרנט וראיתי אנשים שמזהירים שהתרופה הזו יכולה להרוג. מייד הפסקתי. תשמעי לי ולא להם כי לי יש נסיון של 15 סוגי תרופות שונים!!!! וזה לא בסל הבריאות בכלל לי אמרו להגיש בקשה מיוחדת. כמובן שויתרתי עליה, ואני ממש מתחחנת אלייך לשמוע לילד שלך מה טוב לו .
נא לא למחוק את ה תגובה לידיעת הרופאים,גם למטופלים יש זכות לחלוק או לעזור לאחרים.
אנחנו אלה שבולעים אותם ומרגישים נקודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)