מחשבות טורדניות בלי טקסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות טורדניות בלי טקסים
    קובי
    11/01/2008

האם זה נחשב ל-OCD

כי אני יש לי כל הזמן מחשבות טורדניות שטוחנות לי את הראש ואין לי שקט ושלווה

ואני לא יכול להסיט אותם ????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• OCD

ד''ר אירנה נתנאל
    11/01/2008

שלום לך,

מחשבות טורדניות יכולות להופיע ללא טקסים. נראה שאתה מאוד סובל מהמחשבות . אני מציעה לך
    לפנות לעזרה מקצועית. ללא טיפול המחשבות מגיעיות לעוצמה כזו שהם מפריעות בתפקוד היומיומי.
    אין סיבה לחיות איתם אם אפשר לצמצם ולפעמים גם להעלים אותם. אני ממליצה לפנות לטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) משולב עם טיפול תרופתי.

בברכה,
    אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OCD ללא טקסים

קובי
    11/01/2008

איזה תרופות טובות יש למחשבות טורדניות ובאיזה מינון ?.
    אפשר לקבל ממך יעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי לOCD

ד''ר אירנה נתנאל
    12/01/2008

קובי שלום,

תרופות מקבוצת SSRI (רסיטל, ציפרלקס, פלוטין וכו') מצוינות לטיפול בOCD. כמובן, שמומלץ לשלב אותן עם תרפיה התנהגותית-קוגניטיבית.

בברכה,
    אירנה נתנאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות חוזרות

אטל
    26/11/2008

בתי החיילתי סובלת בחודשים האחרונים ממחשבות חוזרות ונשנות היא אובחנה כסובלת מ IBS ומבלה מדי יום זמן רב בשירותים. ובזמן האחרון כמעט וכל יום חושבת מחשבות כגון כמה פעמים להכנס לשירותים ומה יהיה אם לא תהיה בקרבת מקום לשרותים ואז תכאב לה הבטן. בתקופה האחרונה אני רואה שהיא סובלת מאוד. לא מוכנה לפנות לקב"ן למרות שאנו משוחחות על כך הרבה. הגיעה למצב של נדנוד הראש ולפעמים מכה בראשה כשיש לה מבט מוזר בפניה אני מודאגת. מה ניתן לעשות ומה פשר הדברים. איך ניתן לשכנעה לקבל טיפול .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו