מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפסיכיאטר דחוףףיניב29/07/2011
הי אני בת 18 וחצי אני באה ממשפחה חמה ואוהבת מעולם לא נחשפתי בה לאלימות כל שהיא עברתי חיים נורמלים יחסית והתמודדתי בצורה בריאה עם קשיים מהחיים אך מעולם לא עברתי טראומה או משהו משמעותי שהשפיע עלי לאורך כל חיי חייתי חיים פסטורלים לחלוטין ...
תמיד היו לי ידידים וחברות ויש לי חיי חברה מספקים אין מה להגיד לא חסר לי תשומת לב משום מקום ....
יש לי ביטחון עצמי תקין והערכה עצמית תקינה אני אוהבת את עצמי ולא רוצה ליפגוע בעצמי ....מעולם לא חשבתי על להיתאבד אתה בטח חושב טוב אז מה הבעיה אז זהווו שמיביפנים אני חייה על גחלים
מאז שאני זוכרת את עצמי לדוגמא מהגן אני זוכרת מיקרים ספציפיים שאהבתי מאוד מאוד שמשטלתים עלי נורא רציתי להיות כיסא של מישהו עם השנים מצבי החריף בעודי בת 9 וחצי בלבד היתי מתלבשת חשוף בסתר ומטיילת ברחובות בתקווה שיאנסו אותי כל יום כל שעה כל שניה זה רודף אותייי הפנטזיה המטריפה הזאת שמישהו יקרע לי את הצורה כשאני שומעת על מישהי שעברה התעללות מינית במקום להביע צער אני מתפוצצת מביפנים על כך שאני לא עברתי את זה מתפוצצת מקינאה זה פוגם בתיפקודי היומיומי אני בוכה במשך שבועיים שלמים אחרי שאני שומעת סיפור כזה .. !!
הרחקתי לכת ושכבתי עם מישהו הכרחתי אותו להביא מלא חברים שלו שישכבו איתי בתקווה שיאנסו אותי באכזריות אך במקום זאת הם שכבו איתי ומאוד דאגו שאני יהנה זה הרגיז אותי סאדו לא עושה לי את זה אני לא אוהבת שמסכימים מראש שמתי פתק בכותל ובו היה כתוב אלוהים אני מתחננת שחמישים גברים יגררו אותי בכח למקום נטוש ויהפכו אותי בכח לשפחת מין ויקרעו לי את הצורה וישפילו אותי אני לא נהנת מסקס רק מאונסים אכזריים זה רודף אותי בכל רגע אין לי שמחת חיים כי הפנטזיה החולנית שלי לא מתגשמת ... כרגע אין באפשרותי ליפנות לאיש מקצוע ולכן אני פונה אליכם בתור אנשי מקצוע האם יש לכם תאוריות שונות ממה נוצר המצב הזה אצלי ??? נורא מסקרן אותי זאת שאלת השאלות אני מתוסכלת ללא תשובה למרות חיי הנורמליים מדוע לא יכלתי להנות מסקס רגיל כמו הרוב ומדוע אני מוצאת את עצמי מתפוצצת מקינאה מגיל מאוד צעיר על כך שמתעללים במישהי אחרת ובי לא ?? יש לציין שאני רגישה ולא רוצה שיפגעו בי נפשית רק פיזית ומינית אני כמו בן אדם מתתת אנה עיזרו לייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפסיכיאטר דחוףף - תגובה
ד''ר חיים שם דוד01/08/2011אני בטוח שיהיה מישהו שיענה לך . הפורום הזה אינו נועד לשאלות פרטניות אלא לשאלות יותר כלליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפסיכיאטר דחוףף - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור01/08/2011היי אריאלה, המקרה בבסיסו פסיכולוגי, הסיבה לכך מונחת אי שם בעברך הרחוק.
הפתרון היכול להתארים: טיפול תרופתי להפחתת האובסיסיות והחרדה הנלוות וכן שילוב שיחה טיפולית , פסיכוטראפיה דינמית ארוכת טווח, לגבי ההבדלים בטיפול בשיחות ראי באתר שלי באתר שלי בפרק פסיכוטראפיה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאריאלה
תמי04/08/2011נשמע כמו מצב מורכב מכדי לקבל עליו תשובה בפורום אינטרנטי. לא תקבלי כאן תשובה מעמיקה, וזה נשמע כמו מצב שדורש עזרה מעמיקה.
אני מציעה לך לפנות לכמה כיוונים במקביל. לנסות להתקשר לער"ן (עזרה ראשונה נפשית - תחפשי בגוגל את הטלפון) או להכנס לצ'אט של סה"ר (אתר של סיוע והקשבה ברשת), זה בתור התחלה.
וגם, אל תמהרי לקחת תרופות, לדעתי עדיף למצוא דרך להתמודד עם הבעיה באמצעות טיפול קוגניטיבי התנהגותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)