שיער ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער ארוך
    עידו
    04/08/2011

עד לפני שנה היה לי את השיער הכי מדהים בעולם..
    כשהתגייסתי הכריחו אותי להסתפר.
    מאז שהסתפרתי אני כבר לא כמו שהייתי..
    הביטחון העצמי שלי ברצפה
    אנשים אומרים לי שאני מכוער
    חברה שלי שהיינו יחד במשך שנתיים זרקה אותי..
    מה יש ליי?! אני משתגע!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער ארוך

הוספת תגובה

• לי זה נשמע

תמי
    04/08/2011

כאילו אתה מאוד עסוק בצורה החיצונית שלך, במידה כזו שאתה חושב שרק בגלל זה החברה שלך נפרדה ממך. חשבת על זה שאולי היא נפרדה ממך מסיבות אחרות? אולי כי לא היית שם בשבילה, אולי כי היית עסוק מדי בעצמך ולא השקעת בקשר, ואולי סתם כי היא הרגישה שהקשר מיצה את עצמו?

לפני שאתה ממהר לבקש תרופות, תנסה לחשוב למה אתה כל כך נאחז בשיער שהיה לך ולמה אתה חושב שהשיער קשור לכל הדברים האחרים שקרו לך או שמטרידים אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמיני לי אני יודדע מה אני מרגיש

עידו
    04/08/2011

אני לא סתם אומר שהשיער היה הכל בשבילי..
    כשהיה לי אותו הייתי בעננים יום יום, הייתי מדבר עם אנשים ומשיג מה שאני רוצה...
    אנשים אהבו אותי אוטומטית, היה לי הכל.
    עכשיו אני כבר שנה בלי השיער, ניסיתי וניסיתי להתגבר על זה, אבל אני לא יכול ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה אותך

תמי
    04/08/2011

אבל אני לא חושבת שזו בעיה פסיכיאטרית. אולי עדיף לפנות לפסיכולוג - אבל אתה מבין שזה עניין רגשי נכון? הבעיה היא לא באמת בזה שהסתפרת אלא בביטחון העצמי שאבד לך והאשלייה שאנשים אהבו אותך בגלל השיער הארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמשון...

מיי
    04/08/2011

יתכן ובאמת השיער שיווה לך מראה אחר -משהו שיותר התחברת אליו.
    כשתשתחרר - תגדל שוב. בינתיים אין ברירה ,תקבל את מה שנהיה ממך בבטחון - כי אז תגלה את עצמך האמיתי .

סתם סיפור:
    לפני 8 חודשים נולדה לי תינוקת שלישית ואחרונה- יפיפיה. כולם מתפעלים מיופיה ובלי להתכוון אני מאד גאה...
    השבוע שערה גדל עד האף והפריע ולכן גזזתי לה את הפוני...
    מאותו רגע - אנשים הפסיקו להתלהב ולהתייחס אליה.(כי הפוני באמת לא יפה...:) אבל נח....)
    בקיצור ...יגדל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער ארוך - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    07/08/2011

קשה לי לומר לך מהי המשמעות של הפגיעה הזו בבטחון העצמי. יתכן שמדובר רק בתגובת הסתגלות, או שפיתחת אובססיה סביב השיער. בכל מקרה ברור שאתה במצוקה, אבל כדי להבין יותר טוב במה מדובר כדאי להקדיש שעה לעניין, לשבת עם איש מקצוע ולנתח לעומק את הבעיה כדי שיהיה אפשר להנחות אותך בנוגע להמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו