מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוסטרלנועה04/08/2011
אני בת 52 בגיל המעבר סובלת מחרדות המגיעות אחת לשנתיים בערך.
בחודשים האחרונים אני שוב חווה את זה עם דופק מאוד מהיר ולחץ בחזה אך נבדקתי וכל המחלות הלבביות נשללו.
זה החל אצלי עקב היפוכונדריה שנכנסה בי וכל מה שקשור לבעיה רפואית אצלי מכניסה אותי לחרדות.
נוטלת ואבן אחד ליום.
הייתי אצל פסיכיאטר והמליץ על לוסטרל בהדרגה עד 100 מ"ג ליום בשילוב כדורי מגה b-1000 מאחר וה-b12 אצלי גבולי ואמר להמשיך עם הואבן אחד עד שתיים ליום כשלושה שבועות עש שהלוסטרל יתחיל להשפיע.
כתוב בעלון לצרכן שזה נוגד דכאון ואני לא בדכאון האם זה משמש גם למצבי חרדה,האם המינון סביר והאם לא יהיה ישנונית אם תרופה זו כי אני מאוד חוששת מתרופות פסיכיאטריות.
כמו כן האם אפשר לשלב את זה עם ואבן,המגה b ואם כדור אומפרדקס לצרבות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטרל - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי07/08/20111. ניתן לשלב עם התרופות שציינת.
2. זה טיפול מקובל ויעיל בחרדות, רק צריך להתאזר בסבלנות.
3. ממליץ בחום לשלב טיפול פסיכולוגי בגישה קוגניטיבית התנהגותית. יכול מאד לסייע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)