מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחנהענת05/08/2011
שלום
בגיל 17 עברתי ארוע שלווה בפחדים מאנשים חשבתי כל הזמן שמסתכלים רק עליי, ארוע זה לווה גם בקושי בשינה, חוסר רצון לחיות אך אף פעם לא ע"י פגיעה בי או באנשים אחרים )המנעות מאוכל דיכאון אך בעיקר פחד ממבטים של אנשים. זה היה מלווה תמיד במחשבות על מחלת הסרטן. בתקופת הצבא שוב חוויתי את אותו אירוע. (שמתי לב שכל האירועים התרחשו בתקופת החורף.)
כמה שנים לאחר מכן חוויתי שוב ארוע דומה ואז הלכתי לפסיכיאטר שהמליץ על טיפול במסגרת בי"ח יום. וכך היה במשך חצי שנה הייתי מאושפזת בבוקר באה לטיפול בתרפיות בדרמה ותרפיות אחרות. הייתי על כדורי פרפנאן ומודאל.(כנראה סכיזופרניה) בתקופה זו חל שיפור ואחרי חצי שנה השתחררתי מהב"ח. הייתי באה לביקורת כל כמה חודשים ואף הפסקתי את הטיפול התרופתי כשהמצב השתפר.
יש לציין שלא קיבלתי שום מסמך המעיד על אבחנה זו. מאז בערך כ-17 שנה לא היה אירוע נוסף.
1. רציתי לדעת האם לאורך תקופה זו אני יכולה לשנות את האבחנה כי לכל מקום עבודה שאני פונה מסתכלים על עברי ואינני יכולה להתקבל לשום עבודה המצריכה ויתור על סודיות רפואית.
2. האם יכולה להיות הפוגה כל כך ארוכה (17 שנה) בסכיזופרינה?
3. האם זה גנטי או סביבתי?
4. אני מתכננת היריון ורוצה לדעת האם יש בדיקות גנטיות למחלה זו?
5. איך אני יכולה לברר היכן מופיע הרישום על אבחנה זו ?
6. למי עלי לפנות על מנת למחוק את האבחנה הזו?
אודה לתשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/08/2011יש קושי לקבוע לגבי האבחנה, חסר מידע וחסר התרשמות הרופאים.
באופן כללי, לאחר אבחנה של סכיזופרניה, אשפוז ראשון , במהלך ה 10 שנים לאחר מכן יהיה החלמה של מעל 15% .
לגבי רישום רפואי, ניתן להתייעץ עם רשומות רפואיות בבית חולים בו אושפזת, ניתן לבקש מעו''ד להוציא חומר רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)