לחצים בראש ואיבודי הכרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחצים בראש ואיבודי הכרה
    מעיין
    07/08/2011

אני בת 19 ומזה שנתיים סובלת מהתקפי חרדה די קשים אני מטופלת בלתיום 600 מ"ג וקלונקס עד 1 מ"ג ליום , מזה חודש שאני סובלת מלחצים בראש ובשבוע האחרון הלחצים רק מתגברים , והם מלווים בגלי חום ,סחרחורות, בחילות,(במהלך השבוע הקאתיכ6 פעמים ) ,טישטוש ראייה חולשה נורא קשה .. מידי פעם אני חווה מעין היתעלפויות או איבודי הכרה
    שאלתי פה היא: מה גורם לכל זה ומה הדרך שאני יכולה להפסיק אותה, ואם זה קשור בכלל לתחום הפסיכאטריה או שזה משו אחר ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחצים בראש ואיבודי הכרה

הוספת תגובה

• לחצים בראש ואיבודי הכרה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/08/2011

יש לפנות לפסיכיאטר מטפל ורופא משפחה , יש לעשות בדיקות דם בהקדם, רוטינה מלאה כולל רמת ליתיום בדם,, ייתכן וקשור לשינוי ברמת התרופה בדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר נוסף

מעיין
    07/08/2011

שחכתי לציין שבעקבות סימפטומים אלו , הופנתי על ידי רופאת משפחה למיון ושם עשו לי את אותן הבדיקות שציינת , ונימצא שהכל תקין והופנתי בכל זאת על ידי נוירולוג לביצוע בדיקות eeg, ו-mri .. בכל אופן כרגע אני ממתינה וסובלת מאוד
    (הפסיכאטר המטפל שלי נימצא בחופשה ויחזור רק בעוד כ-10 ימים ) , האם יש משהו שיכול להקל על הסבל שלי ? והאם זה בכלל קשור לפסיכאטריה ...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו