קלונקס-טיפול תרופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס-טיפול תרופתי
    יאיר
    09/08/2011

שלום רב.
    אני בן 28 ובשל סבל מחרדה חברתית פניתי לרופאת המשפחה לפני כ-4 שנים לקבלת יעוץ וטיפול.לאחר שיחה מעמיקה עם הרופאה,הסכמתי לנסות טיפול בתרופה REMOTIV.
    במקביל ל-REMOTIV, הרופאה רשמה לי למשך שבועיים כדורי קלונקס במינון 0.5 מ"ג עד הרמוטיב יתחיל את פעולתו.
    את הקלונקס לקחתי שבועיים רצוף, ואת הרמוטיב כחודשיים רצוף ללא כל הטבה ואף החמרה בתחושות כמו סחרחורת,הגברת חרדה כללית ונשימה מהירה,קפיצות שרירים לא רצוניות.
    הטיפול הופסק ומאז אני סובל ממצב חרדתי מתמשך הכולל פסיקולציות ואי שקט חזק.
    פניתי ליעוץ פסיכיאטרי והומלץ על התחלת טיפול תרופתי בציפראלקס.
    התרופה לא עזרה לתחושת החרדה החריפה.
    הועברתי לויאפקס XR עד מינון 225 מ"ג שוב ללא שיפור מספק.
    הפסיכיאטר המטפל ממליץ: לאחר חוסר תגובה טובה לטיפול התרופתי המקובל, יש להפסיקו להתחיל טיפול בכדורי קלונקס במינון 0.5 עד 1 מ"ג.
    איך אוכל בעתיד להפסיק טיפול בקלונקס אם הוא ממכר?
    אגב-הפסיכיאטר אמר שאין לי מה לחשוש כי אני לא שייך לקבוצת האנשים הנוטים להתמכר.
    אשמח לשמוע את דעת רופא הפורום.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס-טיפול תרופתי

הוספת תגובה

• קלונקס-טיפול תרופתי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/08/2011

קלונקס במינון מעל 2 - 4 מ''ג ליום, לאורך 3 חודשים יוביל להתמכרות אצל רוב המשתמשים. שינוי המינון והתקופה והתמכרות מהווה משתנה אינדיבידואלי.
    גמילה מקלונקס אפשרית בעזרת טיפול מתאים ותוכנית מסודרת.,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו