מה קורה לי ? האם נתקלתם בזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי ? האם נתקלתם בזה?
    מישהי
    10/08/2011

אני בחורה מלאת שמחת חיים יש לי מלא חברים כסף משפחה תומכת מטיילת נוסעת רואה עולם ויש לי אחלה עבודה ויודעת מאוד לשמוח בחלקי ולא לקטר ולא להתלונן.
    לפני מספר חודשים התחילו לי תחושות שמתגברות והופכות להיות קשות יותר
    כמו למשל תחושה קשה כאילו חרב עולמי והלב והראש כבדים מאוד ומקשים לי את ההליכה ופתאום יש רגש של דכאון כאילו אני במצב נפשי קשה מאוד ללא סיבה באמת שללא סיבה ובטח לא באותו רגע שזה קורה או תחושה שיש איזשהיא רוח/אנרגיה/נשמה בתוך הגוף שמנסה לצאת מהגוף ע"י ריחוף מועצם כלפיי מעלה כאילו משהו מנסה לצאת דרך הראש או תחושה כאילו מתיישבים לי על הראש וזה מלווה בדכאון עמוק מאוד מאוד
    האם חטפתי קרינה ? מה זה הדברים האלו
    אני רוצה לומר שזה מתגבר במיוחד שאני מסתובבת לבד בדרך לקניון/בים/בפארק זה כאילו מנתק אותי מהסביבה ומקשה עליי את ההליכה כאילו משהו דוחף אותי כלפי מעלה לפעמים כלפיי מטה לפעמים לצדדים ולא נותן לשחרר אותי
    היום הייתי בשוק המנהל שלי אומר לי קיבלת קביעות ויש לך תופסת במשכורת ואני מתחילה להיות בדכאון נוראי ותחושה של עלבון בפנים והיה עוד מקרה שמישהו חמוד התחיל איתי ונכנסתי לריחוף והרגשתי דכאון באזור הלב .
    כלומר אין קשר בכלל לסיטואציות . מה זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה דילגתם עליי ? אני סובלת מאוד.

מישהי
    11/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשהי שדילגו עליה

ענת
    13/08/2011

מההודעה המקסימה שכתבת את נשמעת מאוד יצירתית ורגישה, אני ממליצה לך ללכת קודם לטיפול פסיכולוגי לדבר עם מישהו על מה שאת מרגישה, יכול להיות שאת צריכה לעשות כמה שינויים בחיים, ולהגיע לכמה תובנות בכדי להתקדם
    אני לא ממליצה ישר לקחת תרופות נגד דיכאון כל כך מהר, יש עוד כמה דרכים לטפל בדיכדוך שאת מרגישה ספורט שינויים בתזונה , שיחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשהי שדילגו עליה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    14/08/2011

את מתארת מצב היכול להתאים למספר תסמונות, על מנת לקבל תשובה מקצועית, יש צורך בבדיקה על ידי איש מקצוע.( פסיכולוג קליני או פסיכיאטר)
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חרדות נעלמות לבד?

מישהי
    14/08/2011

האם ניתן להעלים אותם ללא כדורים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו