מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה עצות מסכיזופרן...מיתמודד...12/08/2011
אני מיתמודד 7 שנים עם המחלה, רציתי לומר שבהתחלה זה היתמודדות לא קלה, לפעמים אני נתקל שאני בודד ויש לי חברים שאני מיסתובב איתם אבל שאני לבד בבית כמה שעות אני מרגיש שאני מתנוון נכנס לדיכאון פחדים מצבי רוח מחשבות לא טובות לא אציין מה, ואני בן אדם שיוצא לדיסקוטקים והולך לבתי קפה ועובד.
יש לי שיטה 1 שהיא בדוקה ומנוסה:
ברגע שנכנסים למצבי של דיכי או מצב רוח או חרדה, פשוט לצאת להליכה של שעה בכיף אני עושה בשישי או שבת לקראת 7 בערב, וכל המצב הרע עובר למצב טוב עד מחרת בבוקר, וגם להיות בסביבה של אנשים זה טוב, לרקוד גם, לשתות אלכוהול לא טוב.
תרופות זה 1 ספורט הליכה שעה 2 להיות עם אנשים 3 לצאת לסידורים גם לא להיות לבד....
אני למשל במחלה שלי כל 1 והמצב שלו, אצלי למשל המוח התנוון פעם היתי רואה 5 סרטים בשבוע בערך בטיוי עד שנת 2004 היום כלום אני לא רואה לא מצליח להתרכז בטיוי...
היתי טכנאי מחשבים ממש ממולח היום המחשב בכלל לא מעניין מה שקורה בנט,
תכלאס איך אומרים אנחנו בתקופה שאנחנו נמצאים כל 1 והג'ונגל שלו, אני למשל כל מצב מנסה למצוא דרך להיות מאוזן, לקחתי לעצמי עובדת שיקום סוציאלית שתבוא כמה פעמים לשיחות נפש לעזרה חברים ללכת אליהם לשאול בקשר למחלה זאת לא הדרך הכי טוב איש מקצוע שנהרס חלק ברכב למשל הולכים למכונאי כל 1 והתחום שלו... לכן הלכתי לקבל עו"ס שתעזור לי...
זוגיות אני יחסית נראה בסדר רזה גבוהה אני לא מכוער פעם היו לי מלא בנות היום בקושי דייט בשנה, מבאס זה חלק מהתוכנה שנדפקה בראש...
כל מי שעובר תמשבר של המחלה הוא מאבד תתוכנה הקודמת שהיתה בראש נתאר לכם זה קצת מצחיק התוכנה ניהיה לה בשפת המחשב פורמט נמחק כל המחשבה והכל פתאום מתחיל מחדש למשל אצלי זה התחיל בגיל 22 פתאום הרגשתי שאני לבד בים....
איך אומרים צריך ללמוד ולוקח זמן כל 1 צריך לתת תזמן שלו במחלה הזמן עושה את שלו תלוי מהי דרגת החומרה, אני לא שופט אף 1...
נקווה שיהיה לנו בהצלחה אמן אמן...
ושנמצא עוד דרכים לשרוד במחלה....
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עצות מסכיזופרן... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/08/2011תודה על הכנות והשיתוף.
ממליץ לשקול שיחות תמיכתיות וכן לשקול תרופות
היכולות לתרום ריכוז, שיפור מוטיבציה והנאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא סכיזופרן אתה בן אדם
הדר14/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)