מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוריבןא16/08/2011
יש לי הפרעת חרדה+OCD+אספרגר.
כמה תרופות מסוג SSRI, SNRI ואנטיפסיכוטיות שנוסו לא עזרו או אפילו עשו יותר גרוע. טיפול פסיכולוגי כנ"ל.
לוריבן נראה שעוזר קצת, אבל אני לוקח אותו כבר שנה וחצי ורופאת המשפחה אומרת שאסור לקחת אותו כל כך הרבה זמן. הפסיכיאטרית במרפאה אומרת שמותר.
מי צודק ???
האם יש טעם לנסות לעבור לקלונקס כדי שלא תהיה התמכרות ללוריבן ?
והאם יש עוד משהו שיכול לעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוריוון
שמוליק17/08/2011לא נראה לי שיש תשובה ברורה וחד משמעית לשאלתך. השיקול לגבי תרופה מסויימת צריך להיות האם התועלת מרובה על הנזק או לא, והיא שאלה שאין לה תשובה כללית, והיא יכולה להתשנות ממטופל למטופל.
אני מציע לך לבדוק בצורה מעמיקה יותר את עמדתה של רופאת המשפחה ואת עמדתה של הפסיכיאטרית.
את ההכרעה תצטרך לעשות בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת השאלה
א17/08/2011האם יש נזק או לא ???
אם הבנתי נכון, רופאת המשפחה טוענת שיש, הפסיכיאטרית טוענת שאין. על מי לסמוך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק
שמוליק18/08/2011נראה לי שאם רופאת המשפחה אומרת שעלול להיות נזק, אז היא יודעת מה שהיא אומרת. נראה לי שהפסיכיאטרית מודעת לנזק, אך לדעתה התועלת מלקיחת התרופה עלוה על הנזק.
שוב פעם, אני מציעה לך לשאול את רופאת המשפחה מה בדיוק הנזק שעלול להגרם, ולשאול את הפסיכיאטרית מה התועלת הצפויה מאותה התרופה, ולהחליט בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/08/2011בלקיחה מעל מספר חודשים, יש סכנה להתמכרות, פגיעה בריכוז, ירידה בתגובות ועד.
אסור להפסיק באופן חד - סכנה לפרכוסים
אסור לערבב עם אלכוהול - סכנה להרעלה ואפילו מוות.
מומלץ לנסות להפסיק, להיות על מינון נמוך,הפסקות לעיתים בסוף שבוע, הכל תחת מעקב צמוד של רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)