בעיה עם נטילת תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם נטילת תרופות
    לי
    18/08/2011

הייתי בעבר מטופלת אצל פסיכאטר פעמיים ופעמיים הפסקתי-בפעם הראשונה לא זכור לי שיפור ובפעם השנייה נאמר לי לקחת 4 כדורים ביום דבר שהיה קשה לי פסיכולוגית ותופעות הלוואי היו מעצבנות, התרופות אומנם עבדו אך בעקבות נטילתן נוצרת תחושה של אופוריה והרגשה שאין צורך בהן לכן הפסקתי אותן. הפסקתי את הטיפול האחרון לפני יותר משנה, אני חייה עם דיכאון (כנראה)כבר שנים בערך מגיל 16 כאשר היום אני בת 26 ושורדת אותו למרות שברור לי כי התרופות משפרות את איכות החיים קשה לי איתן. בנוסף אני מעוניינת לחזור לטיפול שוב אבל הבעיה היא שאיני מסוגלת להביא את עצמי לפסיכאטר, אני לא עסוקה או משהו אלא לשמוע מתי התור הבא גורם לי לוותר וכן אני חוששת ששוב אפסיק את הטיפול שוב. אשמח לדעתך בנושא
    תודה-לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם נטילת תרופות

הוספת תגובה

• בעיה עם נטילת תרופות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/08/2011

היי לי
    לדעתי חשוב להתייחס באופן כולל, לא רק תרופות, יש להתיחס לחלק הגופני, תזונה , פסיכולוגי וסוציאלי. רק לאחר בירור מסודר ניתן לבנות תוכנית טיפול שלמה הכולל תרופות לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו