שאלה דחופה ביותר !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ביותר !!!
    עומר
    20/08/2011

(חשוב המבוא) לפני משהו כמו שנה הייתי בארה"ב בטיול יחסית ארוך שתכננתי.. הייתי קצת בלחץ בזמן הטיול בגלל המרחק מהבית והכל. בכל אופן, לא משנה כרגע איך - אכלתי עוגיית היידרו (חזקה מאוד) שגרמה לי להכנס לפרנויות מטורפות ולהתקפי חרדה, היא הוציא הכל החוצה, חזרתי לארץ והתחלתי טיפול ב50מ"ג לוסטרל ו200 מ"ג למיקטל.

בכל אופן הכל היה מעולה בחצי שנה האחרונה ברוך השם.
    היום (שבת) לא לקחתי את ה200 מ"ג למיקטל ובדר"כ אני לוקח אותו ב12:00 משהו כזה. עכשיו השעה 23:00.. כבר מלפני 4-5 שעות אני מרגיש מוזר, קצת חרדה, קצת תלישות מהמציאות והרגשה ממש לא טובה, האם יש לזה קשר?

עוד משהו בקשר להקדמה שנתתי - לפני שבוע ויומיים (יום חמישי שעבר) בטיפשות רבה מאוד מאוד לקחתי 3-4 שחטות מחבר של ג'וינט חשיש (חום לא ירוק), אני רוצה לציין שהחומר לא היה חזק בכלל, ושהוא אפילו לא השפיע עלי וגם לא ממש על חברים שלי.. רק אחרי שהם עישנו הרבה יותר אז כן.
    אציין שיום-יומיים-שלושה אחרי זה לא היה לי שינוי כלשהו בהרגשה.

דבר שלישי - היו לי איזה שלושה לילות עם חלומות מוזרים לקראת הבוקר, לא בדיוק סיוטים, יותר חלומות שכאילו משקפים את המציאות וכשהתעוררתי הכל עבר, כל ההרגשה הרעה עברה - כאילו החלום היה מלווה בהרגשה רעה או בחרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ביותר !!!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה ביותר !!! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/08/2011

לאמיקטל - נוגד פירכוסים, הפסקה פתאומית ללא מעקב רופא יכול להוביל לפרכוסים.
    יש צורך לבדיקה פסיכיאטרית מסודרת והערכת המצב הנפשי כעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו