מה לעשות ? חשש להפרעות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות ? חשש להפרעות קשב
    niket
    21/08/2011

שלום, פניתי לרופא המשפחה שלי בעקבות הרגשה שיש לי הפרעות קשב, אני בטוחה שיש לי את זה כיוון שיש לי כמעט את כל התסמינים, השאלה שלי היא כזו הרופא הפנה אותי לפסיכיאטר!!!!?????!!!! ואני ממש חוששת ללכת לפסיכיאטר מה האלטרנטיבות? ומה פסיכיאטר יכול לעשות בשבילי? האם יש קשר בין הפרעות קשב למחלות נפש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות ? חשש להפרעות קשב

הוספת תגובה

• מה לעשות ? חשש להפרעות קשב - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/08/2011

אבחון וטיפול בהפרעות קשב וריכוז : נוירולוג או פסיכיאטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת על מכון לטיפול בה.קשב

סמדר
    22/08/2011

מה לגבי מכונים פרטיים? האם האבחון שלהם הוא פחות יעיל?
    קראתי על מכון שנקרא דרך מהות בשמינר הקיבוצים , הבנתי שהם עובדים שם ממש בשיטה שדומה לקואצ'ינג , אני למען האמת ממש פוחדת ללכת לפסיכיאטר אני שמה לב שפסיכיאטרים הם אנשים מאוד ענייניים ואני בנאדם שצריך יחס אולי אפשר לקרוא לזה חם יותר אבל השאלה היא האם זה אפקטיבי באותה מידה? אבחון הכוונה במקומות הללו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת על מכון לטיפול בה.קשב - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/08/2011

יש להבדיל בין אבחנה ( נוירולוג או פסיכיאטר) וטיפול ( מגוון רחב של אפשרויות ולא כולם יעילות) . לא נכון להכליל את כל הפסכיאטרים ענייניים וקרים, אני לדוגמה שם דגש על יחס חם ואישי ומאמין שיש עוד רופאים כמוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו