שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דוד
    15/01/2008

שלום אני היום בן37 ויש לי בעיה פסיכולוגית שאני לא מצליח להתגבר עליה כבר קרוב ל15 שנה וכול שנה ניהיה גרוע יותר לפעמים זה עובר אז אני מרגיש טוב ומתפקד רגיל אבל שיש לי את לחצים בלב אני עושה שטויות הבעיה הזאות לא יודע אך להסביר אוהב להרגיש אפס לא שווה כלום אוהב להראות מגוכך כמו מישהו מפגר שיסתכלו עליי ויצחקו ועוד אמון דברים שאני לא יכול להסביר כאן אני מרגיש שאני לא צריך לחיות אם היה לי אומץ להתעבד כבר מזמן לא הייתי כאן אבל יבוא האומץ ים אחד כי אני לא יכול להמשיך ככה בצורה הזאות פשות לא יכול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• תשובה לדוד

ד''ר ערן ואדים הראל
    17/01/2008

כפי שאתה מתאר המצב מתאפיין באפיזודות כשביניהן אתה מרגיש טוב. קשה להבין מהתאור שלך ממה הנך סובל אך נראה כי טיפול יוכל לעזור לך. תזכור שכשאתה מרגיש טוב אתה מתפקד רגיל ואינך רוצה למות. אני ממליץ לך לפנות בהקדם לרופא פסיכיאטר ולקבל טיפול. שוב, טיפול יכול לעזור מאוד.
    בהצלחה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו