על סף התמוטטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף התמוטטות
    אייל
    29/08/2011

שלום, אני בחור בן 33 נשוי ללא ילדים, מאז הנישואים שלי אני נכנס לסיטואציות שמשבשות את הסדר התקין של חיי, בין אם זה בהייבט הכלכלי או הזוגי. הביטוי הפיזי והנפשי שלי למצב זה: עצבים גבוהים מאד, רעד בגוף, מחשבות אובדניות, אני נוטה להוציא את הכעסים שלי על אשתי, בהתפרצויות, אך אינני משתמש לעולם באלימות פיזית, זה קו שאני לא חוצה חלילה.

קשה לי להתעסק בתחומים המקצועיים שלי, אני כל הזמן חושב על בריחה, מרגיש שבא לי להיות לבד, אני רוצה ילד אך קשה לי ליצור מגע פיזי עם אשתי.

כל פעם שאני נתקף בפחדים וחששות ומחשבות כאלה, יש לי נשימות כבדות מאד, כאבי בטן.

במשפחתי יש תורשה של מחלת נפש, אמנם קלה זה מתבטא יותר בעצבנות קיצונית, כל דבר נכנסים לעצבים גבוהים מאד, אני יודע שקיבלתי את זה גם, אני נוטה להתעצבן מהר ולהכניס את עצמי למצבים של כמעט התמוטטות טוטאלית.

אני שבור לגמרי, אני רוצה ללכת לפסיכיאטר אך מפחד, גם מצבי הכלכלי בבעיה גדולה, אני מפחד שאשבר וזה יפגע באשתי גם....

יש לי חשש שבעקבות מצבי אני אקבל שבץ מוחי או בעיות של כבד ולב.

בבקשה מה אני יכול לעשות למי לפנות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סף התמוטטות

הוספת תגובה

• על סף התמוטטות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    30/08/2011

חובה לפנות לפסיכיאטר ומהר.
    אתה מתאר סבל רב, אשר יכול רק להחמיר ללא התערבות מקצועית.
    באם יש לך מיגבלה כספית, יש מרפאות ציבוריות בחינם.
    חפש מרפאת ברה''ן משרד הבריאות.
    ניתן לפנות באופן עצמאי, פשוט להרים טלפון ואו דרך רופא משפחה.
    יש צורך בתרופות נוגדות חרדה ודיכאון וכן שילוב שיחות.
    מקרים רבים כמו שלך מגיבים טוב ומשיגים שיפור משמעותי בחיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור

אייל
    30/08/2011

אני אעשה זאת בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו