פסיכיאטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכיאטר
    שם בדוי
    31/08/2011

היי
    אני פשוט דוחה ודוחה ומתחמקת מלקבוע פגישה עם פסיכיאטר ואני מודעת לעובדה שאני צריכה פגישה עם פסיכיאטר ודחוף !
    לא רוצה שאף אחד אדע ולא רוצה הפניה מרופא משפחה
    השאלה היא : איפה אוכל למצוא פסיכיאטר שמתמחה בסמים , שינויי מצבי רוח (ואף מניה דיפרסיה ) , טראומות וכד , שקשור לכללית מבחינה כספית .
    כלומר , שאם יש לי כללית פלטינום אוכל לשלם לפסיכיאטר סכום זעיר והשאר יגיע דרך הביטוח של כללית ?
    שמעתי עד עכשיו על 2 פיסיכיאטרים כאלו , ואף אחד מהם לא פנוי לפגישה בזמן הקרוב .....
    אשמח אם אוכל לקבל תשובה כמה שיותר מהר , ושוב , לא רוצה לפנות לאף אחד בנושא אז אשמח פשוט לקבל כמה מספרים של פסיכיאטרים או אתר אינטרנט שבו אוכל למצוא מספרים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכיאטר

הוספת תגובה

• פסיכיאטר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    01/09/2011

יש לברר זאת בקופה, לקבל רשימה ולברר מולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת

עדן מ.
    01/09/2011

להתקשר *2700
    לבקש רשימה של רופאים פסיכיאטרים באזור מגורייך או קרוב
    נותנים רשימה במייל או לבקש שידפיסו ויפקססו אם יותר קל! לא לבחור אקראית בטלפון עי הנציגה כי יש מגוון רחב.
    ןאז לבחור לפי איזור והתמחות.
    לא חובה הפנייה מרופא משפחה.
    התשלום הוא 100 ₪ לפגישה אם יש לך פלטינום.
    כך כל פגישה. תרופות חלקן בסל חלקן לא וחלקן בהנחה של הכללית בבתי מרקחת. נא לגשת לבית מרקחת שמקבל מרשמים של הכללית על מנת לקבל את המחיר המוזל. במידה ויקר לך אפשר לבקש מפסיכיאטא דוח או בקשה לרופא המשפחה ולבקש מרופא מחוזי להנחה אך רוב בסיכויים שבולכים לפי אבחהוצ ידועות מראש ולא רק עפי המצב הכלכלי.

בהצלחה

עדן מ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו