בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי
    חסוי
    01/09/2011

היי,
    אני בן 17
    אני כבר כמה שנים סובל מהזעת יתר, והיא באה לידי ביטוי רק שאני יוצא ונפגש עם חברים, בעיקר בבית הספר.
    משום מה בלי קשר לטמפרטורה אני פשוט יושב בכיסא שלי בכיתה, מרגיש שהדופק שלי ממש גבוה, בסביבות ה100-120 וכולי מזיע.
    הדבר קורה רק שאני נוסע לבית הספר או נפגש עם חברים, שאני לבד עם עצמי בבית זה לא קורה לי, אני כמעט ולא מזיע יותר מאנשים רגילים. אני מבין שזה משהו בראש שלי, אבל אני לא מצליח לתקן את זה כמה שאני מנסה.
    בנשתיים האחרונות ניסיתי כמה שיותר להימנע מחברה ובעיקר מלדבר עם אנשים חדשים או אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, כי פשוט הייתי מזיע ולחוץ נורא גם מהמפגש וגם מכל דבר שיצריך מגע כמו כיף או לחיצת יד
    מה שאני חושב שיש לי זה חרדת חבר'ה, עכשיו בחצי שנה האחרונה אני מנסה לתקן את עצמי, הכפלתי ב5 את מספר החברים שלי, אני דיי חברותי, אבל הבעיה שאני עדיין לא רוצה לפנות לאנשים אחרים כי בד"כ נותנים כיף ואני מזיע גם מהידיים עצמם וזה ממש משפיל...
    אני רוצה לשאול אם הבעיה שלי היא בעיה פסיכיאטרית? והאם אפשר לטפל בזה? כי הדבר קורה כל פעם שאני יוצא מהבית, שאני מגיע הבייתה זה מפסיק, ויש לציין שאני לא מרגיש מתח או חרדה, אבל אני רק יושב והדופק שלי גבוה וכולי מזיע וזה מאוד משפיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי

הוספת תגובה

• ניסית לפנות לרופא משפחה בקשר להזעה?

שמוליק
    04/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסית לפנות לרופא משפחה בקשר להזעה? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/09/2011

הבעיה ביסודה בעיה של מערכת העצבים הסימפטטית.
    בעיות נפשיות משניות.
    אני מסכים עם שמוליק, יש לפנות לרופא משפחה, לפעמים ניתן לעשות ניתוח
    פשוט אשר משפר את המצב.
    Sympathectomy

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרונות פשוטים להזעת יתר

רון
    04/09/2011

זה לא חייב להיות עניין נפשי

תקרא אפילו באתר הזה:

a href='http://www.beok.co.il/Category/Article/6930

href='http://www.beok.co.il/Category/Article/9423

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו