קלונקס וריטלין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס וריטלין?
    בן 18
    05/09/2011

שלום ד"ר. לאחר 2 ניתוחי מעיים שקדמה להם תקופה קשה ואינטנסיבית, בשילוב של גורמים רבים, הנפש נכנעה בסופו של דבר(מבלי שידעתי)
    והתחלתי לסבול מסטרס עצום, מיחושים בפנים, הגברה של הפרעת קשב וריכוז(שדווקא חייתי איתה כל השנים והתגברתי, וכלל לא טרחתי לאבחן עד לחודש שעבר).

היה מלווה בדיכאון קצר, למרבה המזל הבנה של המצב שלי קצת לעומק בסיוע SSRI הראו שיפור במצב הדיכאוני, אך הסטרס נשאר. יש לציין שאני סובל עדיין מבעיות רפואיות, שבעיקר מנעו ממני שינה נורמלית בשנים האחרונות.

לגבי עכשיו -
    חצי כדור של קלונקס(0.5) בכל 12 שעות מפיג את רוב המתח בלי יותר מדי תופעות לוואי.

מצד שני גיליתי שריטלין עוזר לי להתרכז ממש כמו אנשים "בריאים", לכן אני נעזר בו.

עד שאבין מה בדיוק קורה איתי, מטרידה אותי השאלה - האם קלונקס וריטלין מנוגדות לחלוטין? האם זה גורם נזק כלשהו? ובכלל, מה אמורה להיות התוצאה של שילוב קלונקס וריטלין?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס וריטלין?

הוספת תגובה

• קלונקס וריטלין? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/09/2011

הכי חשוב זה התוצאה הסופית, באם זה עוזר ומוביל להטבה ושיפור, אז כנראה שזה שילוב טוב.
    מומלץ להיות תחת מעקב רופא מטפל באופן סדיר ולנטר תופעות לוואי.
    זכור : להפחית קפה , איסור מוחלט על אלכוהול ( סכנת הרעלה עם כדורים ממשפחת בנזודיאזפינים, כגון: קלונקס).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו