האם כל נוגדי הדיכאון גורמים לנשירה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כל נוגדי הדיכאון גורמים לנשירה?
    לי
    06/09/2011

אני בת 30, סובלת מדיכאון וחרדות . ניסיתי נוגדי דיכאון שונים כגון: ציפרלקס, רמוטיב, ועוד תרופה שאיני זוכרת כרגע וכל ניסיון כזה עלה לי בנשירת שיער חמורה. אציין שאני לא סובלת בד"כ מנשירה ושברגע שהפסקתי עם התרופות הנשירה הפסיקה. אז מה עושים בוחרים בשיער או במצב רוח ?
    אין נוגד דיכאון שלא משפיע על השיער ?
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסית את וולבוטרין?

אסף
    06/09/2011

בינתיים טפו טפו אין לי נשירת שיער רצינית...
    ניסיתי את רמוטיב וזה גרם לי לגירוי חריף בקרקפת עם קשקשת נוראית ונשירת שיער...
    לצערי אין לו בכלל תופעות לוואי והיה לי מאוד יעיל אך בעקבות הנשירת שיער הפסקתי אותו....
    הוולבוטרין לא נותן לי אותו שיפור במצב רוח כמו הרמוטיב,ויש לי איתו גם דאונים רציניים מדי פעם....לא יודע עד כמה הוא יעיל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי גם רסיטל

סיוון
    07/09/2011

לקחתי רסיטל כמה שנים והיא מעולם לא גרמה לנשירה

לפני חודש החלפתי לוולבוטרין וגם כאן לא נתקלתי בנשירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון איזה תופעות לוואי יש לרסיטל ?

לי
    08/09/2011

האם את סובלת מתופעות לוואי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה הכי גדולה - פגיעה בהנאה ממין

סיון
    11/09/2011

וזה די ידוע, אגב.

אחרי תקופה עם רסיטל איבדתי את כל החשק לשכב עם גברים. חוץ מזה לא היו בכלל תופעות לוואי. בגלל זה החלפתי לאחרונה לוולבוטרין, שידוע שאין לה תופעות לוואי כמעט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כל נוגדי הדיכאון גורמים לנשירה? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    08/09/2011

שאלה של תועלת מול סיכון.
    יש להתיעץ עם רופא מטפל
    ניתן לשקול תרופה שונה, מנגנון שונה, כגון: אדרונקס וכן תוספות מזון של אבץ- ZINC ( מחזק את השיער ומוריד נשירה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו