מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כל נוגדי הדיכאון גורמים לנשירה?לי06/09/2011
אני בת 30, סובלת מדיכאון וחרדות . ניסיתי נוגדי דיכאון שונים כגון: ציפרלקס, רמוטיב, ועוד תרופה שאיני זוכרת כרגע וכל ניסיון כזה עלה לי בנשירת שיער חמורה. אציין שאני לא סובלת בד"כ מנשירה ושברגע שהפסקתי עם התרופות הנשירה הפסיקה. אז מה עושים בוחרים בשיער או במצב רוח ?
אין נוגד דיכאון שלא משפיע על השיער ?
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסית את וולבוטרין?
אסף06/09/2011בינתיים טפו טפו אין לי נשירת שיער רצינית...
ניסיתי את רמוטיב וזה גרם לי לגירוי חריף בקרקפת עם קשקשת נוראית ונשירת שיער...
לצערי אין לו בכלל תופעות לוואי והיה לי מאוד יעיל אך בעקבות הנשירת שיער הפסקתי אותו....
הוולבוטרין לא נותן לי אותו שיפור במצב רוח כמו הרמוטיב,ויש לי איתו גם דאונים רציניים מדי פעם....לא יודע עד כמה הוא יעיל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי גם רסיטל
סיוון07/09/2011לקחתי רסיטל כמה שנים והיא מעולם לא גרמה לנשירה
לפני חודש החלפתי לוולבוטרין וגם כאן לא נתקלתי בנשירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון איזה תופעות לוואי יש לרסיטל ?
לי08/09/2011האם את סובלת מתופעות לוואי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה הכי גדולה - פגיעה בהנאה ממין
סיון11/09/2011וזה די ידוע, אגב.
אחרי תקופה עם רסיטל איבדתי את כל החשק לשכב עם גברים. חוץ מזה לא היו בכלל תופעות לוואי. בגלל זה החלפתי לאחרונה לוולבוטרין, שידוע שאין לה תופעות לוואי כמעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כל נוגדי הדיכאון גורמים לנשירה? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור08/09/2011שאלה של תועלת מול סיכון.
יש להתיעץ עם רופא מטפל
ניתן לשקול תרופה שונה, מנגנון שונה, כגון: אדרונקס וכן תוספות מזון של אבץ- ZINC ( מחזק את השיער ומוריד נשירה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)