וולבוטרין ללא מייצבי מצב רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וולבוטרין ללא מייצבי מצב רוח
    מ. יואש
    08/09/2011

שלום.
    לאחר ניסיונות רבים ומייאשים להעזר בנוגדי דכאון שונים לטיפול בדכאון קשה קיבלתי המלצה לאחרונה מפסיכיאטרית שלי בעבר על וולבוטרין.
    את הנוגדי דכאון עד עכשיו נטלתי יחד עם ליתיום שכן נטילה לבד שלהם גרמה בסופו של דבר למצב היפומאני. ללא נוגדי דכאון לא הייתה כל הגעה למצב מאני ולכן כשהתייאשתי לפני מספר חודשים מנוגדי הדכאון והיכולת שלהם לעזור ירדתי גם מהליתיום [בהתייעצות עם הפסיכיאטרית].
    עכשיו כשאני חושב על וולבוטרין קראתי בכמה מקומות באינטרנט וגם הבנתי מאותה פסיכיאטרית שלי שטיפלה בי במסגרת טיפולית בעבר שוולבוטרין לא גורם למאניה ושניתן לקחת אותו ללא מייצבי מצב רוח, במצב דומה בו נוגדי דכאון היו הגורמים למאניה.
    אני מחכה לחזרה של הפסיכיאטרית שלי מחופש בשבוע הבא, אני ממש מיואש ורוצה לבדוק את האפשרות של לקיחת וולבוטרין אבל חשוב לי לא לחזור לליתיום ללא צורך אם רק נטילת וולבוטרין ידוע שלא מהווה גורם מקפיץ למאניה בשונה מנוגדי דכאון אחרים.

אודה לכם מאוד אם תשתפו אותי מנסיונכם והכרותכם כך שאוכל להתייעץ עם מידע מבוסס עם הפסיכיאטרית בעניין.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וולבוטרין ללא מייצבי מצב רוח - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/09/2011

וולבוטרין יכול לגרום להתלקחות מאנית, אך פחות מתרופות אחרות. מומלץ לשלב מייצב רוח בנוסף באם נוטלים וולבוטרין בנוכחות הפרעה דו קוטבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו