מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וולבוטרין ללא מייצבי מצב רוחמ. יואש08/09/2011
שלום.
לאחר ניסיונות רבים ומייאשים להעזר בנוגדי דכאון שונים לטיפול בדכאון קשה קיבלתי המלצה לאחרונה מפסיכיאטרית שלי בעבר על וולבוטרין.
את הנוגדי דכאון עד עכשיו נטלתי יחד עם ליתיום שכן נטילה לבד שלהם גרמה בסופו של דבר למצב היפומאני. ללא נוגדי דכאון לא הייתה כל הגעה למצב מאני ולכן כשהתייאשתי לפני מספר חודשים מנוגדי הדכאון והיכולת שלהם לעזור ירדתי גם מהליתיום [בהתייעצות עם הפסיכיאטרית].
עכשיו כשאני חושב על וולבוטרין קראתי בכמה מקומות באינטרנט וגם הבנתי מאותה פסיכיאטרית שלי שטיפלה בי במסגרת טיפולית בעבר שוולבוטרין לא גורם למאניה ושניתן לקחת אותו ללא מייצבי מצב רוח, במצב דומה בו נוגדי דכאון היו הגורמים למאניה.
אני מחכה לחזרה של הפסיכיאטרית שלי מחופש בשבוע הבא, אני ממש מיואש ורוצה לבדוק את האפשרות של לקיחת וולבוטרין אבל חשוב לי לא לחזור לליתיום ללא צורך אם רק נטילת וולבוטרין ידוע שלא מהווה גורם מקפיץ למאניה בשונה מנוגדי דכאון אחרים.
אודה לכם מאוד אם תשתפו אותי מנסיונכם והכרותכם כך שאוכל להתייעץ עם מידע מבוסס עם הפסיכיאטרית בעניין.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולבוטרין ללא מייצבי מצב רוח - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/09/2011וולבוטרין יכול לגרום להתלקחות מאנית, אך פחות מתרופות אחרות. מומלץ לשלב מייצב רוח בנוסף באם נוטלים וולבוטרין בנוכחות הפרעה דו קוטבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)