טיפול בליתיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בליתיום
    יעקב
    09/09/2011

אני מטופל ב-900 מ"ג ליתיום + 1 מ"ג ריספונד ליום מעל 4 שנים

רציתי לשאול בבקשה , נניח ולא הייתי צריך את התרופות האלו , ובכל זאת הייתי

לוקח אותן באופן יומיומי , מה היה קורה לי ? ??

והאם לפי דעתך ד"ר דוידאור עליי להמשיך לקחת אותן אף על פי שאני מרגיש נהדר ?? תודה על המענה יקירי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בליתיום

הוספת תגובה

• היי

שלו
    09/09/2011

שלום דוד רציתי לדעת מדוע אתה משתמש בליתיום והאםזה באמת עוזר?האם אפשר לעבוד כשמטופלים בליתיום ומה תופעות הלוואי שהיו לך?תודה רבה גבר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בליתיום - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/09/2011

היי, כאשר נוטלים ללא הצורך - סובלים מתופעות לוואי מיותרות. במצב של הפרעה נפשית מקובל לישקול הפסקת טיפול לאחר איזון של שנה פלוס במיוחד באם מדובר באפיזודה יחידה או אשפוז יחיד. בהפרעה בי פולרית, לאחר אשפוז יחיד, ניתן להפסיק לאחר מס. שנים של איזון. ישסבירות שהמצב יחמיר, לשם כך חשוב הדרכה של המשפחה והסובבים, ניטור רפואי כל תקופה , גם ללא טיפול, הרמז הראשון להחמרה מאנית - הפרעות ושינוי בשינה, אור אדום המחייב בדיקה מיידית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו