מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעה דו קוטביתשלו09/09/2011
היי
אני בן 36 עוד לא הייתי באבחון אך אני דיי משוכנע כי אני חולה הבפרעה דו קוטבית.
גם אבי חולה בה...לאחרונה(יותר משנה )אני נמצא בדיכאון חמור ולפני כשנתיים אני מאמין כי היה לי התקף מאני חזק וארוך...אני מפחד לגשת לטיפול בגלל תופעות הלוואי של הטיפול ובגלל שאני דואג שלא אוכל לעבוד יותר...שאלתי היא האם אפשר לעבוד כשמטופלים בליתיום ?והאם אפשר לסמוך על מערכת הבריאות הרגילה או שמומלץ לגשת לפסיכאטר פרטי?מכיוון שאינני עשיר ומכיוון שאני מפחד מאד מן הטיפול אנני אוזר את האומץ לגשת לטיפול ואני רוב הזמן סובל מאד אינני נהנה מכלום ממעט לצאת את הבית ובקושי אוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה דו קוטבית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/09/2011חובה טיפול, הטיפול יכול לתרום לאזון ותפקוד טוב. המערכת הציבורית מעניקה טיפול סביר ביותר וניתן לסמוך על כך. יש לברר איזה טיפול עזר למשפחתך ? ולנסות ליטול אותו, מרכיב גנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד כמה שאלות
שלו09/09/2011אבי מטופל בליתיום....מהם תופעות הלוואי ולכמה זמן הם נשארות?לכל החיים?האם אפשר לעבוד כרגיל כשמטופלים בליתיום ואו תרופות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד כמה שאלות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/09/2011יש לבדוק בעלון לצרכן לגבי תופעות לוואי, פגיעה בבולטת התריס בדר״כ לזמן ממושך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלו
עדי11/09/2011למה שלא תוכל לעבוד כשתיקח תרופה?
נראה לך שמישהו ייצר תרופה שפוגעת לאנשים ביכולת לעבוד?
מניסיון, אם תהיה מטופל בתרופה הנכונה מצב הרוח שלך יהיה יציב ויהיה לך קל יותר להתמודד עם כל דבר.
ממליצה מאוד על למיקטל בשילוב עם נוגד דיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדי
שלו13/09/2011שמחתי לשמוע תשובה ממישהו שקרוב ומודע למחלה באמת ,וגם שמחתי לשמוע שהתרופות באמת עוזרות לך.בדרך כלל אני קורא על אנשים מבולבלים שלוקחים את התרופות אך עדיין נמצאים בדיכאון ואו מתנדנדים מצד לצד כך שליבי נכמר עליהם,ועוזר לי לאבד אימון בטיפולים האלו.אשמח לדבר איתך עוד ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עדי13/09/2011אני לוקחת מייצב מצב רוח (למיקטל) ונוגד דיכאון (בעבר ציפרלקס, היום וולבוטרין) ואני יציבה לחלוטין. אני מטופלת כבר כמה שנים וכל עוד אני לוקחת תרופות הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)