הפרעה דו קוטבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה דו קוטבית
    שלו
    09/09/2011

היי
    אני בן 36 עוד לא הייתי באבחון אך אני דיי משוכנע כי אני חולה הבפרעה דו קוטבית.
    גם אבי חולה בה...לאחרונה(יותר משנה )אני נמצא בדיכאון חמור ולפני כשנתיים אני מאמין כי היה לי התקף מאני חזק וארוך...אני מפחד לגשת לטיפול בגלל תופעות הלוואי של הטיפול ובגלל שאני דואג שלא אוכל לעבוד יותר...שאלתי היא האם אפשר לעבוד כשמטופלים בליתיום ?והאם אפשר לסמוך על מערכת הבריאות הרגילה או שמומלץ לגשת לפסיכאטר פרטי?מכיוון שאינני עשיר ומכיוון שאני מפחד מאד מן הטיפול אנני אוזר את האומץ לגשת לטיפול ואני רוב הזמן סובל מאד אינני נהנה מכלום ממעט לצאת את הבית ובקושי אוכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה דו קוטבית

הוספת תגובה

• הפרעה דו קוטבית - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/09/2011

חובה טיפול, הטיפול יכול לתרום לאזון ותפקוד טוב. המערכת הציבורית מעניקה טיפול סביר ביותר וניתן לסמוך על כך. יש לברר איזה טיפול עזר למשפחתך ? ולנסות ליטול אותו, מרכיב גנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עוד כמה שאלות

שלו
    09/09/2011

אבי מטופל בליתיום....מהם תופעות הלוואי ולכמה זמן הם נשארות?לכל החיים?האם אפשר לעבוד כרגיל כשמטופלים בליתיום ואו תרופות אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עוד כמה שאלות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/09/2011

יש לבדוק בעלון לצרכן לגבי תופעות לוואי, פגיעה בבולטת התריס בדר״כ לזמן ממושך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלו

עדי
    11/09/2011

למה שלא תוכל לעבוד כשתיקח תרופה?

נראה לך שמישהו ייצר תרופה שפוגעת לאנשים ביכולת לעבוד?

מניסיון, אם תהיה מטופל בתרופה הנכונה מצב הרוח שלך יהיה יציב ויהיה לך קל יותר להתמודד עם כל דבר.

ממליצה מאוד על למיקטל בשילוב עם נוגד דיכאון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עדי

שלו
    13/09/2011

שמחתי לשמוע תשובה ממישהו שקרוב ומודע למחלה באמת ,וגם שמחתי לשמוע שהתרופות באמת עוזרות לך.בדרך כלל אני קורא על אנשים מבולבלים שלוקחים את התרופות אך עדיין נמצאים בדיכאון ואו מתנדנדים מצד לצד כך שליבי נכמר עליהם,ועוזר לי לאבד אימון בטיפולים האלו.אשמח לדבר איתך עוד ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עדי
    13/09/2011

אני לוקחת מייצב מצב רוח (למיקטל) ונוגד דיכאון (בעבר ציפרלקס, היום וולבוטרין) ואני יציבה לחלוטין. אני מטופלת כבר כמה שנים וכל עוד אני לוקחת תרופות הכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו