צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    חסויה
    09/09/2011

אני בחורה בת 30, ואני אמנם נראת ומתנהגת בחברה בצורה נורמאלית (או לפחות די נורמאלית...) אבל בזמן האחרון אני מרגישה שאני צריכה חופשה מעצמי.
    אני אובססיבית, נטפלת לפרטים שוליים שקורים לי במהלך היום, מנתחת הכל בהגזמה, נכנסת כל ערב ללופים של מחשבות ולא יוצאת מזה.
    כשאני קמה בבוקר הכל ניראה מגוחך אבל כשאני נכנסת ללופים האלו אני לא מצליחה למצוא שום דרך להזכיר לעצמי את זה.
    הייתי בטיפול פסיכולוגי תקופה מסויימת, זה לא עזר ומעולם לא הצלחתי לבטא נכון את הרגשות האלו.
    האם יש מקום להשתמש בכדורים מסויימים? להרגיע את עצמי ולתת למחשבות מנוח או לפחות פרופורצייה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/09/2011

יש צורך לבדיקה מסודרת, זיהוי הבעיה , לברר מרכיב ביולוגי נפשי וסבביתי ולתכן טיפול בהתאם, כדורים יכולים להוביל להפחתת הסבל ושיפור הטיפול הפסיכולוגי, אני אישית מטפל בדרך כל בשילוב תרופות ושיחות - דינמיות התנהגותיות. ולדעתי זה מאוד יעיל ויחסית תוצאה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו