התנגשות ציפרלקס ואנטיביוטיקה? דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנגשות ציפרלקס ואנטיביוטיקה? דחוף
    mona
    11/09/2011

שלום
    אני מטופלת בציפרלקס כ-10 שנים עם הפסקות מדי פעם. בגלל חרדה. לפני שבועיים התגלה אצלי חיידק הליובקטר פלורי בקיבה. והרופא רשם לי לקחת אומפקדקס 2 כדורים ביום, מוקסיפן פורטה 500 מ"ג-4 כדורים ביום, וקלרידקס 250 ג"ר ארבעה כדורים ביום.
    כל זה למשך שבועיים. אני לוקחת את הכדורים האלה חמישה ימים. ותופעות החרדה שלי חזרו והתעצמו, קשיי נשימה, מועקה בחזה , וחוסר שקט
    האם ידוע על התנגשות ציפרלקס עם אחת התרופות. ומה מומלץ לעשות לא יודעת אם אוכל לתפקד עד סוף השבועיים.
    אודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנגשות ציפרלקס ואנטיביוטיקה? דחוף - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    11/09/2011

תנסי ליטול ציפראלקס מספר שעות לפני או אחרי נטילת התרופות האחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס ואנטיביוטיקה

דנה
    14/11/2015

מניסיון שלי - כל פעם שאני לוקחת טיפול אנטיביוטי - יש החמרה בתסמינים של חרדה. הדבר חולף תוך 7 ימים ביום הפסקת הטיפול האנטיביוטי.
    צריך פשוט להמתין בסבלנות, להבין שזה רק לפרק זמן קצר והכל יחלוף ברגע שטיפול אנטיביוטי יגמר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו