שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליטל
    12/09/2011

התחלתי לקחת ציפרלקס 10 מג לפני 3 חודשים לחרדות ודיכאון והיפוכונדריה
    בהתחלה היתה הטבה אך פתאום הפסיקה והיו לי נדודי שינה קשים והזעות הרופא הוסיף בונסרים 30 מג בלילה לקחתי 10 ימים וההשמנה היתה מהכדור נוראית,והיתה החמרה וללא שינוי הרופא ביטלה את הבונסרין והעלתה את הציפרלקס ל15 מג במקום 10 והורדתי את הבונסרין כבר 3 ימים שאיני נוטלת אותו והעלתי את הציפרלקס יש שינוי קצת לטובה אך עדיין איני מאוזנת יש לי כאבי ראש שרובו באיזור העיניים ויש לי טישטוש ראיה האם זה מהעלאת המינון????מתי הציפרלקס ישפיע יותר טוב???.כרגע אני מודאגת מהטישטוש שמופיע לי לסירוגין בעיניים ונימולים מעט ברגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    12/09/2011

השיניםי שאת מתארת בתגובה לעליית מינון הציפרלקס אינם בגלל התרופה והתגובה החיובית אליה אלא נובעים מסיבות אחרות. התמידי בתרופה ורק בעוד מספר שבועות תוכלי להעריך עד כמה התרופה הייתה טובה עבורך או לא. פרק זמן של 3 חודשים הוא קצר מדי על מנת להגיע למסקנה עד כמה היא יעילה או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו