רסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסיטל
    ל.ב
    13/09/2011

שלום רב,

לפני כשנה רופא משפחה המליץ לי על רסיטל 20 מ"ג כי היה לי ממש רע, ואני לוקחת את הכדור כשנה.
    ובמקביל אני הולכת לפסיכולוגית.
    אומנם הכדור אכן עזר וגרם לי לשמוח יותר ולהרגיש יותר טוב
    אבל מה שקורה לי בזמן האחרון מציק לי מחשבות שמציקות לי ומטרידות אותי ומלחיצות אותי ומכניסות אותי ללחץ ואני לא מצליחה לצאת מזה ולהבין מה זה ולמה זה קורה לי ויושבת כל הזמן ונכנסת למחשבות למה חשבתי ככה? ולמה זה קפץ לי לראש?ומציקה לעצמי במחשבות כל הזמן, ואני לא מצליחה להבין מה אני מרגישה..אני אציין שזה לא היה לי לפני הכדור הייתי יותר רגועה במחשבות שלי
    אני חוששת שאולי בגלל הכדור ושוקלת להפסיק ויש לציין גם העלתי במשקל ואני יודעת שזה קשור לכדור ואינני מבינה את הניגוד
    הרי גורם מספר 1 לדכאון הוא השמנה.. והכדור שאמור לעזור לדכאון גורם להשמנה..
    אשמח מאוד לתגובה ועזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסיטל

הוספת תגובה

• גורם מספר אחת לדיכאון זה לא השמנה

אורן
    13/09/2011

לא יודע מאיפה הבאת את הטענה הזו, היא לא קשורה למציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסיטל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    15/09/2011

יש לברר באופו יסודי, ייתכן והחמרה של מחשבות ( עד אובסיסיה) על רקע השינוי שעובר עליך בחיים ( כולל הטיפול הפסיכולוגי).
    נוגדי SSRI יעילים למחשבות טורדניות, יש לשקול לעלות מינון ולא היתי מליץ למהר להפסיק.
    רסיטל לא נחשב עם גורם השמנה משמעותי, יש לשלב דיאטה + פעילות גופנית ואו לישקול מעבר לפרוזאק או לוסטראל, אשר בדר'כ גורמים לפחות השמנה.
    יש לזכור, לאחר שיפור במצב דיכאוני - יש שיפור בתיאבון , ללא קשר להשפעת התרופה על מרכזי תיאבון במוח, אלא כתוצאה משיפור קליני מתסמונת דיכאון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו