מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיטלל.ב13/09/2011
שלום רב,
לפני כשנה רופא משפחה המליץ לי על רסיטל 20 מ"ג כי היה לי ממש רע, ואני לוקחת את הכדור כשנה.
ובמקביל אני הולכת לפסיכולוגית.
אומנם הכדור אכן עזר וגרם לי לשמוח יותר ולהרגיש יותר טוב
אבל מה שקורה לי בזמן האחרון מציק לי מחשבות שמציקות לי ומטרידות אותי ומלחיצות אותי ומכניסות אותי ללחץ ואני לא מצליחה לצאת מזה ולהבין מה זה ולמה זה קורה לי ויושבת כל הזמן ונכנסת למחשבות למה חשבתי ככה? ולמה זה קפץ לי לראש?ומציקה לעצמי במחשבות כל הזמן, ואני לא מצליחה להבין מה אני מרגישה..אני אציין שזה לא היה לי לפני הכדור הייתי יותר רגועה במחשבות שלי
אני חוששת שאולי בגלל הכדור ושוקלת להפסיק ויש לציין גם העלתי במשקל ואני יודעת שזה קשור לכדור ואינני מבינה את הניגוד
הרי גורם מספר 1 לדכאון הוא השמנה.. והכדור שאמור לעזור לדכאון גורם להשמנה..
אשמח מאוד לתגובה ועזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורם מספר אחת לדיכאון זה לא השמנה
אורן13/09/2011לא יודע מאיפה הבאת את הטענה הזו, היא לא קשורה למציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסיטל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/09/2011יש לברר באופו יסודי, ייתכן והחמרה של מחשבות ( עד אובסיסיה) על רקע השינוי שעובר עליך בחיים ( כולל הטיפול הפסיכולוגי).
נוגדי SSRI יעילים למחשבות טורדניות, יש לשקול לעלות מינון ולא היתי מליץ למהר להפסיק.
רסיטל לא נחשב עם גורם השמנה משמעותי, יש לשלב דיאטה + פעילות גופנית ואו לישקול מעבר לפרוזאק או לוסטראל, אשר בדר'כ גורמים לפחות השמנה.
יש לזכור, לאחר שיפור במצב דיכאוני - יש שיפור בתיאבון , ללא קשר להשפעת התרופה על מרכזי תיאבון במוח, אלא כתוצאה משיפור קליני מתסמונת דיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)