טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אמי חולה בסיכוזפרניה, מסוג כלשהו אינני יודע. המחלה התפרצה השנות ה-30 המוקדמת שלה. ברצוני לדעת, מה הסבירות שגם אני בתור אחלה גם כן. אני בן 23, ממה שקראתי. אני נוטה לדבר באופן לא ברור, עם תיקונים לשונים רבים (זכר ונקבה, והגייה נכונה), כמו כן לעיתים התגובה שלי לאירוע מסוים הוא הפוך ממה שאמור להיות, אם אדם נפגע אני לרוב צוחק, ואצטער על כך בפומבי אך אמשיך לצחוק ללא כל שליטה, (בכלל אני נוטה לצחוק הרבה מכלום).
תודה בדוי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד