לא מבין למה לא עניתם לי ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבין למה לא עניתם לי ??
    מושיקו
    18/09/2011

שלום ד"ר שאלתי אליך היא האם מינון גובה של ציפרלקס כדור וחצי ביום1.5 במנה אחת יכול לגרום לטשטוש כלומר כהות חושים הרגשה מן אתה לא אתה כלומר שאתה זר לעצמך הרגשה שבא ברפלקסים מן הרגשה שאים קשר בין הגוף שלי לנפש שלי מרגיש שהגוף שלי עובד מצד והנפש מופעלת מצד שני לא יודע אך להסביר לך את ההרגשה הזו הרגשה מאוד מוזרה לי כאילו גם אני מפחד להת\סתכל על עצמי במראה ממש מצחיק אבל זה מה שקורה לי .לפני זה הייתי 3 שנים על ריסטל כדור אחת ליום ולא היה לי כלום פשוט עבדה 10..הרופא לפני כמה ימים אמרה לי בטלפון תעלה את המינון ל20 פשוט אני במצב של כמו בן אדם שנתנו לי 10 זריקות הרדמה אדישלא זז לא הולך לעבודה אפילו המחשבות שלי השתנה התודעה שלי השתנתה ..היום הפסתי אות התרופה והרגשתי מצוין השאלה מה יקרה אם אני אפסיק אותך בכלל ואחזור לריסטל זה יגרום לנזק כלשהוא או איבוד המחשבות שוב או כל הבלבול שהיה לי מהציפרלקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבין למה לא עניתם לי ??

הוספת תגובה

• לא מבין למה לא עניתם לי ?? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/09/2011

אם מגיעים למינון בהדרגה ולאט אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו