האם ייתכן וזו חרדה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ייתכן וזו חרדה??
    אורן
    23/09/2011

שלום רב שמי אורן בן 35.. אני מתעסק בתחום האומנות בענף דיי לחוץ ומתוח רווי טלטלות. כול הזמן משתדל בהחלט לשמור על אופטימיות אך גם מלא בדאגות וחששות ולעיתים חסרי שחר. מזה כחודש וחצי אני סובל מעייפות חובר אנרגיה, תשישות ובמיוחד סחרחורות ובחילות. בבדיקות רפאויות נמצא כי הכול בסדר ונראה לי כי אולי מדובר בחרדה וכן אני חרד מאד לעיתים מהעתיד ממצב כלכלי ועוד ועוד ולעיחים חי בחרדה סתם מסיבות לא ממשיות...
    האם אכן התחושות הפיזיות שתיארתי לעיל יכולות לנבוע ממצב נפשי ולהימשך גם זמן כה רב מעל חודש? מה עלייי לעשות??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ייתכן וזו חרדה??

הוספת תגובה

• האם ייתכן וזו חרדה?? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/09/2011

נשמע כמו נוירוסטניה , יש צורך בשינוי אורך החיים, כולל תוספות וויטאמינים ושינוי תזונתי..
    פעילות ספורט, אולי שיחות טיפוליות, אפשרות אחרונה תרופות נוגדות חרדה ודיכאון.
    בנוסף

נ.ב. מצורף סירטון , הסבר שלי לגבי חשיבות חומצה פולית בדיכאון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר דווידאור, תודה על כתבת הווידאו

סיוון
    29/09/2011

לא ידעתי שחומצה פולית יכולה לסייע וגם התרגיל עם עצירת הנשימה לא היה מוכר לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו