שלום וברכה למומחים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום וברכה למומחים..
    אודל
    22/01/2008

שלום יש לי סיפור וכמה שאלות אשמח לקבל תשובות והסברים...
    אני בת 20 ויש לי אח בן 26 שסובל מסכיזופרניה,הוא אושפז מס' פעמים בעקבות"משברים" שקרו לו {הוא הפסיק לקחת תרופות אחרי המשבר הראשון }ובמשבר השני המצב נראה ממש חמור אפילו שהייתי באה לבקר אותו בביה"ח הוא לא היה מזהה אותי,והיה מדבר כל מיני דברים שהוא נמצא בעולמות עליונים ושהוא רואה דברים שאנחנו לא יכולים לראות...אני אוהבת אותו בכל מאודיי והיה קשה לי לראות אותו במצבו,כמובן שתמכתי בו עד כמה שאפשר לאט לאט הוא השתפר ויצא מביה"ח אבל הוא גר איתי ועם הוריי בבית כמובן שהוא עדיין לא מאופס על עצמו במאה אחוז,ולפעמיים הוא משגע אותי שבא לי לצרוח עליו!הוא מבקש מההורים שלי לעשות בשבילו כל מיני דברים שלא נחוצים{הוריי מבוגרים ורחמניים}פעם אחת הוא מבקש שיביאו לו משאזיסט לבית{בטענה שזה משחרר אותו}וכל פעם הוא מגיע עם "רעיונות" חדשים והצעות שהוריי לא יכולים לסרב,זאת פשוט סחיטה אבל פשוט בגלל המצב שלו כולנו מתחשבים,הייתי רוצה לדעת איך אפשר למזער את "הנזק",להרגיע אותו מכל החשקים שצצים לו פתאום,אני אשמח לעצות,תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום וברכה למומחים..

הוספת תגובה

• שלום וברכה למומחים..

22/01/2008

לשירן שלום
    מחלת הסכיזופרניה יכולה להיות קשה מאוד. לעיתים קרובות רואים שינויים אישיותיים שמופיעים עם הגל הפסיכוטי ולא תמיד עוברים עם השיפור הקליני. מה שאת מתארת לא נשמה כדבר שקשור ישירות למחלה אלה לחוסר גבולות בדרישות. לדעתי רצוי שתתייעצי עם המטפל של אחיך כדי לקבל תמונה ברורה יותר על איך לנהוג איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו