מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמינון יתר של תרופות?חיים29/09/2011
שלום רב,
הניי לוקח תרופות: בבוקר
2 רמ"ג ריספרדל
2 מ"ג קלונקס
דקינט
20 מ"ג פאקסט
16 מ"ג פרפנן
10 מ"ג דרלין
צהריים:
10 מ"ג דרלין
דקינט
אחהצ:
20 מ"ג פקסט
ערב:
3 מ"ג ריספרדל
16 מ"ג פרפנן
דקינט
10 מ"ג דרלין
2 מ"ג קלונקס
השאלה שלי האם כל התרופות האלה לא פוגעות בבריאות האם זה לא מינון יתר?
האם זה לא יכול לפגוע בלב?
מבקש בכל לשון של בקשה שתענו לי.
בנוסף רציתי להבהיר שאני בעל משקל עודף.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נראה לי יותר מידי
עדן מזור30/09/2011למרות שמשקל גופך גבוה עדיין המינונים נראים לי גבוהים מידי.
תלוי בפרמטרים כמו משקל, גודל, מצב נפשי, עמידות לתרופות וכולי.
בכל מקרה תשאל את הפסיכיאטר שלך ואפילו תבקש חו"ד נוספת כי זה יותר מידי.
נזק לטווח הקצר מבחינת כבד\לב אין אבל לטווח הארוך,
וחובה בדיקות שתיה, דם, כבד ולב פעם בחודש-חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמינון יתר של תרופות? - תגובה
ד''ר אלון אשמן01/10/2011סוג בתרופות ומינונם נקבע ע"י הפסיכיאטר המטפל ששואף כמעט תמיד למינון הנמוך ביותר למספר התרופות המועט ביותר. לעתים המצב הנפשי מצריך כמות רבה של כדורים ו/או מינונים גבוהים. לא ידוע על נזק פיזי הנגרם מנטילת מספר רב של תרופות פסיכיאטריות תחת בקרה פסיכיאטרית אך מומלץ לבצע בדיקות דם+אקג אחת לחצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)