מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למיקטל והעדר חשק מנייעל01/10/2011
שלום
אני לוקחת למיקטל במינון של 100 מ"ג, כרגע הורדנו ל75 מ"ג.
אני עם התרופה הזאת קרוב לשנתיים והיא מייצבת את מצב רוחי.
לאחרונה נכסה זוגיות אל חיי ויש לי קושי בקיום יחסי מין.
אחד - אין לי חשק מני.
2 - כואב לי בחדירה.
כמובן שקבעתי תור לגניקולוג (שאמר שהכל תקין פיזית) וסקסולוג
אבל אולי יש ללימקטל קשר למצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקטל והעדר חשק מני - תגובה
ד''ר אלון אשמן01/10/2011לרב למיקטל אינו פוגע בתפקוד המיני או בחשק המיני אם כי הדבר אפשרי. במידה ולא תמצא סיבה אחרת יש להתייעץ עם הפסיכיאטר לגבי האפשריות לפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל יקרה
עומר01/10/2011אני לוקח למיקטל 200 מ"ג ולא מרגיש ירידה בחשק המיני.
לא יודע אם זה קשור ללמיקטל, אני ממש לא בטוח...
כאב בחדירה הגיוני למה שאת מתארת - הרי אם החשק המיני שלך נמוך, אז כנראה שאינך מתגרת מהסקס עצמו, מן הסתם החדירה תהיה קשה (כשאישה לא מגורה מספיק מהסקס החדירה כואבת-אני לא צריך להסביר לך למה... נראה לי שאת מבינה =])* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)