איך אני חוזר לעצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני חוזר לעצמי
    הורה טרי
    01/10/2011

שלום רב
    אינני יודע מהיכן להתחיל
    לפני חודשיים חשתי בסחרחורת ומן טשטוש בראיה, הרגשה של שכרות.
    לא הייתי לחוץ או חרד ממשהו ..
    לאחר מכן לקחתי לוריון + מספר כדרים של צפרלקס והפסקתי ..
    כעבור חודש + התחושות האלו נעלמו - אך עדיין נשארה הרגשה הזויה
    מהיום הראשון שחשתי ברע- נכנסתי לאינטרנט (פורומים) וקראתי אודות תחושות של אנשים אחרים וכו..
    זה הלחיץ אותי נורא ואף גרם וגורם לי ליישם תחושות אלו
    כגון : קראתי על סכיזופרניה - ולאחר מכן כל הזמן יש לי מחשבות אלו " שאשתי מפחידה אותי וכו... "
    או סיפטומים של חרדה "הרגשת ניתוק, לא אמיתי או במן חלום, או שפתאום מוזר לי לראות אנשים והם נראים לי מוזר "
    ומכיוון שהרבה זמן הרגשתי הרגשת שכרות - פתחתי מחשבה שכלום לא אמיתי - כאילו אני בחלום ואני לא מצליח להפתר ממחשבה זאת ( בגלל הפורומים)
    הרי אני מכיר את כל הסובבים אותו ויכול לספר על ההסיטוריה שלי וכן הלאה
    אך מחשבה ומן פחד ששום דבר לא אמיתי ואני בחולם תוקפת אותי ( מאז החודש שבו הייתי מסוחרר מאוד והרגשתי כמו בחלום
    כיום אני לוקח (במשך שבועים וחצי) רמוטיב ואכן רמת הלחץ ירדה - אך המחשבות וההרגשות של אי אמיתי נשארו - למרות שאני יודע שלפני שלושה חודשים הכל היה בסדר והייתי "נורמלי לחלוטין" והכל היה אמיתי ותקין
    אודה באם תעזרו לי לחזור לעצמי - כי יש לי חיים טובים עם אשה נהדרת וילד מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אני חוזר לעצמי

הוספת תגובה

• המשך לתגובתי

הורה טרי
    01/10/2011

בהמשך - רק לחדד כי אני עובד בחברה בכירה ואני מתנהל מתפקד ועובד בצורה נורמלית ביום יום - המאבק שלי הוא פנימי - ולא נראה מבחוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני חוזר לעצמי - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    01/10/2011

אכן נראה שמדובר בתסמיני חרדה. כדאי להיתייעץ עם פסיכיאטר כדי להתאים טיפול תרופתי. רמוטיב עלול לתת מענה חלקי בלבד לתסמיי חרדה. בד"כ מומלץ לנסות תרופה ממשפחת ה SSRI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

הורה טרי
    02/10/2011

תודה
    שאלה אחרונה - איך אני יודע שאיני סכיזופרן
    המחשבה הזאת מלחיצה אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו