סכיזופרניה וזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכיזופרניה וזוגיות
    ש
    01/10/2011

לכם!
    אני בן 29 מיתמודד עם המחלה מ2004 מגיל 21 בגיל 22 התפרצה ממש היתי ב2 אישפוזים 1 איבחון 2 לא לקחתי תרופות לפי מה שאמרו אז החזירו אותי וזאת היתה פעם אחרונה.

מה שרציתי לומר זה שקשה לי מבחינה רפאוית פיזית יש לי רק רעידות כבר כמה שנים לפעמים פחות או יותר. כמו כן אני מתאר את זה כמו לקחת מחשב לפרמט אותו וללמוד הכול מחדש וכמו כן חרדות נלוות יחד עם הטיפול זה אחוז נמוך אבל יש עדיין הפרעות מחשבה, פחדים, רעד, בעיות קצת עיניים, מיגרנה פעם ב.., לחצים נפשיים מצבי רוח. אני מקבל דפלפט 1000 מג ורספרדל 5 מג עם השנים במהלך 7 שנים+ המצב ניהיה ב20 אחוז יותר טוב כמו כן לא הבראתי אבל איך שאומרים התרגלתי ללמוד על המוח על המצב החדש המחשבה שנדפקה ועכשיו חושב בצורה אחרת פיתחתי שיטות איך לחיות במצבים שוניים למרות שלפעמים זה גדול עלי מתי שיש קצת חרדה להתמודד ליד סביבה של אנשים בעבודה. עם השנים המינון של התרופות ניהיה חלש לכן היה צורך להגדיל אותו כדי להיות מאוזן חלקית.

זוגיות:
    קשה לי בזוגיות זה לא כמו 7-8 שנים שהיה לי קל תוך 10 דקות שיחה של בחורה כבר היה לי מספר טלפון אני לא שמן אני יחסית נראה בסדר,
    1.80 שוקל 73 ירדתי ב10 במהלך השנים חזרתי להיות כמו לפני המחלה במשקל, ניהיהתי קצת קירח בגלל גיל 30 כמעט, לא יודע בחורה בריאה 1 למצוא שעוד תרצה אני לא מזלזל בעצמי אבל שתרצה לחיות עם התיק שלי קשה לדעת עם יש מישהי שמוכנה לחיות איתי, עכשיו ניסיתי להכיר כמו בחורות עם תיק כמו שלי בעיה שהאיזון שלהם פחות משלי ממש עד כדי כך, ולמצוא בחורה מיתמודדת זה יותר קשה מלמצוא , בריא לבריאה, בכלל עוד יש היום גירושים בכל מקום זוג 2 או 3 מתגרש לאן הגענו איפה נמצא מישהי כל החיים חברים מועדונים זה נמאס לאט לאט.

אני עובד גם...

מה כדי מה ממליצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכיזופרניה וזוגיות

הוספת תגובה

• סכיזופרניה וזוגיות - תגובה

ד''ר אלון אשמן
    01/10/2011

בהחלט לא פשוט למצוא ולחיות בזוגיות גם ללא סכיזופרניה. אני ממליץ להיות פעיל חברתית ככל באפשר במסגרות המתאימות לך (אולי מועדון אנוש) ושם אולי תכיר משהי נחמדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו