התמוטטות עצבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמוטטות עצבים
    ענבל
    02/10/2011

שלום,
    רציתי לדעת אם עברתי התמוטטות עצבים או שאני בדרך לזה מה שקורה זה שכבר פעמיים חודש ואחרי חודש התעצבנתי ולא יכולתי לנשום היו לי נשימות כבדות התחלתי לקבל זרמים שהתחיל בראש וירד לצוואר ואחר כך לרגליים.
    הידיים והפנים התעוותו לי ישר הרטבתי את הידיים והפנים והם חזרו למצבם.והכל היה בסדר כאילו כלום לא קרה רק המחשבות שמטרידות אותי למה זה קרה לי ואיך הגעתי למצב הזה?
    מה קורה לי? אף פעם לא חוויתי דבר כזה אני מפחדת שאני לא יגיע לאישפוז או שמא אני הולכת ומשתגעת יש לציין שבמשפחתי אין חוסר שפיות או שיגעונות או אישפוזים על דבר דומה אודה על תשובה מהירה אני ממש מוטרדת שזה לא יקרה לי שוב ברגע של עצבים והאם אני צריכה טיפול או שאני יכולה לקחת תרופה או משהו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמוטטות עצבים

הוספת תגובה

• התמוטטות עצבים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    03/10/2011

את מתארת חרדה, יש אופציה לטפל בתרופות ( ממשפחת SSRI כגון פרוזאק) וכן או לבד או בשילוב עם תרופות , טיפול התנהגותי קוגנטיבי.
    ראי באתר שלי פרטים לגבי CBT וטיפול פסיכותרפיה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו