כמעט בטוח שאני פסיכופת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט בטוח שאני פסיכופת.
    מאור
    04/10/2011

שלום,
    לפני כחצי שנה חל שינוי במצבי הנפשי, והפסקתי להרגיש.
    נהייתי פשוט פסיכופת. נהייתי מניפולטיבי ברמות מזעזעות, שקרן, עשיתי מעשים מגעילים לאנשים, אני משפיל אנשים ונוגע בנקודות הכי רגישות שלהם וניהנה מזה. אין לי מצפון. אני מתגאה בכל המעשים שלי ואני מוצא להם הסבר רציונלי. החבר הכי טוב שלי נהרג ולא הרגשתי כלום, פשוט חייכתי והמשכתי הלאה. ידידה ממש טובה שלי נפטרה, שמעתי את זה והמשכתי הלאה. אני לא מצליח לאהוב יותר אף אחת. אני כבר לא מרגיש נאמנות, והייתי הבנאדם הכי נאמן בעולם. אני עושה הכל כדי להשיג את המטרה שלי, ולא אכפת לי כמה אנשים אני דורס בדרך. אין לי חברים בכלל יותר. אני לא מרגיש רחמים כלפי אף אחד. ידידה באה וסיפרה לי שהיא קיבלה סרטן, אמרתי לה "באסה" והלכתי לישון. עוד ידידה באה וסיפרה ששני ההורים נהרגו, וצחקתי עליה כי היא מאמינה הדוקה באלוהים ונהרגו שני ההורים שלה, והיא עדיין מאמינה. עוד ידידה סיפרה לי שהיא שכבה עם 12 אנשים, קראתי לה שרמוטה, אמרה ששניים מהם אנסו אותה, ואמרתי שזה לא מעניין כי שאר האנשים לא אנסו אותה והיא זונה.
    יש לי בעיות עצבים נוראיות, אני לא שולט בעצבים שלי. פעם אפילו שברתי לעצמי את היד עם פטיש. אני מאוהב בעצמי ואני מרגיש שאני יותר טוב מכולם. איבדתי את כולם.
    נדיר שאני מרגיש משהו, סוג של עצב או משהו.
    ולפני התקופה הזו הייתי האדם הכי אמוציונלי ולויאלי שקיים.
    היכן אפשר להיבדק כדי לראות אם אני באמת פסיכופת או לא? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמעט בטוח שאני פסיכופת.

הוספת תגובה

• כמעט בטוח שאני פסיכופת. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/10/2011

מאור זה שאתה פונה לעזרה ומודע להתנהגות החריגה , זה שם ספק לגבי פסיכופאטיות.
    לפי מה שאתה כותב, אתה מוקף בסבל, אסונות ומוות, לא פשוט, למה לא להגיד שאתה משתמש במערכת הגנה פסיכולוגית על מנת ללשרוד את כל הסבל ולא "להתפרק".
    אתה מתאר חלקים של חסך נרקציסטי ופגיעה עצמית, אין ספק שמבנה האישיות מכיל קווים מקלאסטר B ( דראמטיות, התנהגות אמוציונלית ולפעמים הרסנית, אקסטרווברטיות).
    יש לתכנן טיפול מסודר, בדיקה ואבחנה ,לתכנן טיפול - מענה פסיכולוגי, מענה תרופתי להפרעות נלוות( דיכאון, חרדה, חומרים ממכרים באם יש ועוד..).
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו