אי יכולת תקשורת עם הסביבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יכולת תקשורת עם הסביבה
    בילבול
    04/10/2011

שלום,
    אני לא ממש יודעת למי לפנות כי הפסיכיאטירם שיש לי במשפחה לא יכולים להיות אובייקטיבים.
    אני נימצאת במערכת יחסים עם בחור בן 30 כבר כ8 חודשים.
    אני חוששת שהוא לא בריא בנפשו ומעוניינת לקבל חוות דעת.
    מדובר באדם שאין לו חברים קרובים. רק מכרים לפי הגדרתו ואנשים שהוא לא יכול להפתח אליהם. מדי חודש הוא מרגיש צפיפות ולא יכול לתקשר איתי מסיבות לא ברורות.חוסר יכולת התקשור שלו קוראת משניה לשניה, בלי סיבה בלי מקרה מסויים בלי שום ביסוס הגיוני.
    הוא ביחסים מאוד רעים עם אביו שטוען שיש לו סכזופרניה. ואחרי כל מפגש איתו הוא לא מסוגל לתקשר איתי לפחות יום. הוא אומר שזה לא קשור לרגשות אלא לעובדה שהוא הרבה פעמים מרגיש שהוא רוצה להיות לבד. בזמנו הפנוי הוא עושה ספורט ורואה תמונות מכל מיני סוגים במחשב... הוא לא מעוניין במפגשים חברתיים ועושה את זה לעיטים מאוד נדירות. הוא אומר שאצלו בפנים תמיד יש שתי הרגשות מנוגדות שהוא אף פעם לא יודע מה באמת צריך לעשות. בילדות הוא לא קיבלת כמעט תשומת לב מהוריו ולפני הספורים שלו אף פעם לא נתנו לו הרגשה שהוא שווה משהו ויכול להשיג דברים.
    אני מאוד רוצה לדעת מה אפשר לעשות במידה ויש לו בעיה נפשית כלשהי ומה אני יכולה לעשות בשביל לעזור לו או שהמקרה הוא מקרה עבוד ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי יכולת תקשורת עם הסביבה

הוספת תגובה

• אי יכולת תקשורת עם הסביבה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/10/2011

צריך לעודד אותו להיבדק על ידי איש מקצוע, כיום טיפול בשיחות יכול לעזור רבות במצבים רבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו