טיפול מיידי או ארוך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מיידי או ארוך?
    יפעת
    07/10/2011

טיפול לחרדה כאן ועכשיו או טיפול ארו
    יפעת ‏(7.10.2011, 10:24)
    מבקשת את עזרתך בקשה:

היה לי לפני שבועיים לערך התקף חרדה כניראה- קמתי בלילה עם קוצר נשימה והרגשה שעומדת למות, מדדתי לחץ דם שהיה 150/100, הרגשתי מחנק , הורדתי תכשיטים וכל דבר לוחץ.

איני סובלת מיתר לחץ דם עקבתי כבר שבועיים *3 ביום והכל תקין, במבחן מאמץ דחות שהמליץ הרופא שלי הכל תקין.

אני בת 43 - עוסקת בספורט קבוע, אדם חיובי וחושב חיובי , אנרגתית- לצערי משהו קרה ואני מרגישה שזו לא אני- בכל לילה פוחדת ללכת לישון שמא מה שהיה יחזור, בכל ערב מאז הארוע מושכת את זמן הערות כדי לא ללכת לישון מחרדה וגם בערב מתחיה מאז הארוע - הרגשה כללית לא טובה- בזמן הזה אני מדברת לעצמי בשקט ומפסיקה את ההתעסקות במחשבה על זה באופן מלאכותי, עושה ספורט וכו.. והולכת לישון עם רבע עד כדור ואבן בינתיים.בתחילה מאז הארוע ישנתי במרחב גדול, עם חלונות פתוחים ווינטלטור מול טלויזיה פתוחה, היום כבר מרשה לעצמי אחרי מ"ס ימים מהארוע לישון עם בחדרי שלי, המיטה שלי ועם אור סגור( מתחילה בהכל פתוח).

תכלס- מה דעתך? האם נכון יהיה להקל על מצבי ולבקש תרופה נוגדת חרדה? איזו היית ממליצ?איני נוטלת תרופות אחרות.או האם טיפול היתנהגותי שלי ע עצמי כפי שציינתי נכון יותר אלא שהוא ארוך יותר מטיפול כאן ועכשיו?

יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול מיידי או ארוך?

הוספת תגובה

• טיפול מיידי או ארוך? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/10/2011

תרופה נוגדת חרדה - דיכאון יכולה לעזור ( מומלץ סרוקסט SEROXATE ), הטיפול המרכזי חייב להיות בשיחות, עדיף CBT , פרטים לגבי הטיפול באתר שלי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו